×

MAALTIJDSERVICE

Als het u moeite kost om zelf te koken of het is niet uw favoriete bezigheid dan kan de maaltijdservice van Envida Ledenservice een uitkomst zijn. Een indicatie voor de maaltijden is niet nodig. Alles wat u hoeft te doen, is lid zijn of worden van Envida Ledenservice. U heeft geen indicatie nodig en krijgt 5-10% korting op de hoofdmaaltijd.

Vriesvers
Bij de vriesverse maaltijden heeft u de keuze uit meer dan 120 verschillende maaltijden. De bezorging (minimaal 7 maaltijden) is een keer per week aan huis. In Maastricht-Heuvelland is de bezorging op maandag en in de Westelijke Mijnstreek op vrijdag.

De kosten bedragen voor leden:

€ 6,23 tot € 9,48 per hoofdmaaltijd
€ 16,80 voor 12 soepen
€ 12,75 voor 12 desserts

Proefpakket vriesvers: 5 maaltijden voor € 19,95 (3,99 per maaltijd) Ook is het mogelijk om een glutenvrij, natriumarm of vegetarisch proefpakket te bestellen. 

Warm
Bij de warme maaltijden heeft u de keuze uit 7 verschillende maaltijden per dag.
De dagen waarop u de maaltijden wenst te krijgen, kunt u zelf bepalen.

Leden ontvangen 10 % korting op de hoofdmaaltijd:

€ 11,37 per hoofdmaaltijd
€ 1,10 per soep 
€ 1,10 per salade
€ 0,95 per dessert
€ 0,85 voor fruit

Proefpakket warm: 3 maaltijden voor € 6,99 per maaltijd of een warm menu (soep of salade, warme maaltijd én yoghurt) voor € 7,99 per menu

Wanneer u in de gemeente Maastricht woont en een laag inkomen en weinig vermogen heeft kunt u in aanmerking komen voor subsidie van de gemeente. Dit kunt u aanvragen bij de afdeling WMO.