×

MAALTIJDSERVICE

Als het u moeite kost om zelf te koken of het is niet uw favoriete bezigheid dan kan de maaltijdservice van Envida Ledenservice een uitkomst zijn. Alles wat u hoeft te doen, is lid zijn of worden van Envida Ledenservice. U heeft geen indicatie nodig en krijgt 10% korting op de hoofdmaaltijd.

Vriesvers
Bij de vriesverse maaltijden heeft u de keuze uit meer dan 130 verschillende maaltijden. De bezorging (minimaal 5 maaltijden) is een keer per week aan huis. In Maastricht-Heuvelland is de bezorging op maandag en in de Westelijke Mijnstreek op vrijdag.

Hieronder staan de reguliere tarieven. Leden ontvangen hier 10% korting op.

€ 11,81 per hoofdmaaltijd
€ 17,88 voor 12 soepen
€ 12,75 voor 12 desserts

Proefpakket vriesvers: 4 maaltijden voor € 22,50. Ook is het mogelijk om een glutenvrij, natriumarm of vegetarisch proefpakket te bestellen. 

Warm
Bij de warme maaltijden heeft u de keuze uit 7 verschillende maaltijden per dag.
De dagen waarop u de maaltijden wenst te krijgen, kunt u zelf bepalen.

Warme maaltijden worden geleverd in de Westelijke Mijnstreek, Meerssen, Maastricht, Margraten-Eijsden, Gulpen en Valkenburg.

Leden ontvangen 10% korting op de hoofdmaaltijd:

€ 11,81 per hoofdmaaltijd
€ 1,19 per soep 
€ 1,10 per salade
€ 1,02 per dessert
€ 0,90 voor fruit

Proefpakket warm: 3 maaltijden voor € 6,99 per maaltijd of een warm menu (soep of salade, warme maaltijd én yoghurt) voor € 7,99 per menu

Wanneer u in de gemeente Maastricht woont en een laag inkomen en weinig vermogen heeft kunt u in aanmerking komen voor subsidie van de gemeente. Dit kunt u aanvragen bij de afdeling WMO.