×

LEDENACTIVITEITEN

Samen naar de film

Kom gezellig naar de filmochtend bij Lumière Cinema op dinsdagochtend 24 oktober. Geniet van de film “The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry”. Na afloop kunt u nog gezellig napraten onder het genot van een kopje thee of koffie met stroopwafel in het mooie restaurant.

The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry
Zestiger Harold Fry is getrouwd met Maureen met wie hij in een kuststadje woont. Al heel zijn leven houdt hij zich graag op de achtergrond. Wanneer zijn goede vriendin Queenie op sterven ligt wil hij haar een brief sturen. Aan de brievenbus verandert hij echter van gedachten en besluit hij onmiddellijk verder te wandelen en haar zelf op te zoeken in het verpleeghuis dat zich honderden kilometers verder bevindt. Het is een wandeling vol hoop en vastberadenheid.

Prijs: Op vertoon van uw ledenpas betaalt u € 11,- (film inclusief koffie / thee en iets lekkers).

Datum:
Dinsdagochtend 24 oktober 2023.

Programma:
10.00 uur - 10.30 uur: Inloop en filmkaartje betalen
10.30 uur - 12.20 uur: Vertoning film
12.20 uur - 13.00 uur: Napraten in restaurant onder genot van koffie / thee en stroopwafel

Reserveren:
Bioscoopkaartjes kunt u reserveren door het inschrijfformulier in te vullen bovenaan deze pagina of te bellen met Envida Ledenservice via tel:043 - 369 06 10.

Vervoer:
Komt u met de auto naar Lumière? Parkeer op de volgende nabijgelegen parkeerplaatsen: Q-Park Frontenpark, Sphinxterrein, Q-Park Bassin (tegen betaling) of parkeer bij P&R Maastricht Noord (gratis parkeren). Buslijn 10 rijdt vanaf hier ieder kwartier van en naar het centrum.