×

LEDENACTIVITEITEN

Samen naar de film

Geniet van de film ‘The great escaper’ tijdens de filmochtend bij Lumière Cinema in Maastricht. Na afloop kunt u gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers in het restaurant.

The Great Escaper

Op feiten gebaseerd Brits drama met Michael Caine in de rol van een oorlogsveteraan die op 89-jarige leeftijd ontsnapt uit een verzorgingstehuis om de zeventigste herdenkingsdag van D-Day in Normandië bij te wonen.

In de zomer van 2014 haalt Bernard Jordan wereldwijd het nieuws met zijn ‘grote ontsnapping’ uit het verzorgingshuis waar hij woont. Zijn grote wens is om zich nog eenmaal bij zijn collega-oorlogsveteranen te voegen op het strand van Normandië ter herdenking van hun gevallen kameraden. The Great Escaper vertelt niet alleen het inspirerende verhaal van een man die probeert in het reine te komen met zijn blijvende oorlogstrauma. Bernie’s avontuur, dat slechts 48 uur besloeg, viert ook de blijvende liefde in zijn 60-jarige huwelijk met Rene die haar echtgenoot op fantastische wijze steunt in zijn avontuur.

Datum
Dinsdagochtend 12 maart 2024

Tijden
10.00 uur inloop, 10.30 uur aanvang film

Kosten
Op vertoon van uw ledenpas betaalt u € 12,- (film inclusief koffie/thee en iets lekkers)

Aanmelden
Via bovenstaande button of bel met Envida Ledenservice via 043 - 369 06 10