×

FIETSREPARATIE

Fiets kapot? Lastig. Zeker als de fietsenmaker niet in de nabijheid woont. Dan is het altijd een gedoe om de fiets naar de fietsenmaker te brengen. Vervoer in de kofferruimte van uw auto is niet altijd de beste oplossing in verband met mogelijke beschadigingen aan fiets of auto.

Wat zou het toch fijn zijn als de fietsenmaker gewoon bij u thuis komt om de fiets te repareren. Welnu, zo’n dienst bestaat en via Envida Ledenservice kunt u hier een beroep op doen.

Hoe gaat het in zijn werk? Als uw fiets kapot is, neemt u contact op met Envida Ledenservice. De fietsenmaker komt naar u toe met een bus, die volledig is ingericht als mobiele fietswerkplaats. De bus is uitgerust met de modernste gereedschappen, meetapparatuur en onderdelen die de monteur nodig heeft om uw fiets perfect te kunnen repareren.

De mobiele fietsenmaker herstelt (elektrische) fietsen, elektrische scooters, rolstoelen en rollators. Echter geen scootmobielen. Deze worden door de fabrikant gerepareerd.

Op donderdag rijdt de fietsenmaker zijn route door Maastricht/Heuvelland en op woensdag of donderdag is hij in de Westelijke Mijnstreek te vinden.

Voordelen van de fietsservice aan huis:

  • geen gesleep naar de fietsenmaker
  • uw auto raakt niet beschadigd
  • afspraak wanneer het u uit komt
  • rechtstreeks overleg met monteur over reparaties, materialen en kosten
  • zelf onderdelen kiezen uit assortiment
  • geen lange wachttijden

Voor meer informatie bel met Envida Ledenservice tel. 043 - 3690610 of mail naar ledenservice@envida.nl