Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Thuiszorgwinkels

Over onze wijkzorg

Thuiszorgwinkels

In de Thuiszorgwinkels van Envida kunt u hulpmiddelen voor alle leeftijden lenen, huren of kopen. Zo hebben wij onder meer producten voor de kraamtijd, sport- en wellnessproducten en verschillende loophulpmiddelen en hulpmiddelen voor zorg aan huis.
 

In de Thuiszorgwinkel kunt u ook advies krijgen. Onze medewerkers informeren u graag over het gebruik van de artikelen. Zij weten bijvoorbeeld welk bestek geschikt is voor reumapatiënten of welke producten goed zijn voor uw baby. Ons uitgangspunt is dat u goed geïnformeerd en tevreden bent.

Lenen en huren van hulpmiddelen
In Nederland heeft elke inwoner recht op het gratis lenen van bepaalde hulpmiddelen, zoals een rolstoel, douchestoel, bedverhoger en hoog/laag bed. Dit wordt geregeld vanuit de Zorgverzekeringswet en valt onder de basisverzekering. Als u bij ons een product wilt lenen, dient u het volgende mee te nemen:

  • Legitimatiebewijs van degene die het hulpmiddel ophaalt.
  • Legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas van degene die het hulpmiddel gaat gebruiken.

Producten die niet onder de basisverzekering vallen, zoals een scootmobiel, hometrainer en babyweegschaal, kunt u huren. Eenvoudige loophulpmiddelen, zoals krukken, rollator, wandelstok vierpoot en een looprek kunt u alleen huren of kopen.

Rollatorservice
Als u met uw rollator op pad gaat, is het belangrijk dat deze technisch in orde is. In de Thuiszorgwinkels van Envida kunt u uw rollator op mankementen laten controleren, eventueel wordt deze ter plaatse gerepareerd. Als dit niet mogelijk is, dan wordt de rollator opgestuurd en bieden we u een alternatief, totdat de rollator weer in orde is. Wilt u uw rollator laten controleren? Maak dan een afspraak in onze Thuiszorgwinkel.

Gratis thuisdemonstratie
Wilt u ook graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen? Een sta-opstoel, scootmobiel of rollator kan u hierbij helpen. Wilt u één van deze producten graag in uw thuissituatie uitproberen? Dan behoort een vrijblijvende thuisdemonstratie tot de mogelijkheden.

Een medewerker van Vegro, onze samenwerkingspartner voor de thuiszorgwinkels, komt geheel gratis langs voor een advies op maat. Belt u voor het maken van een afspraak voor een thuisdemonstratie naar 0800 288 77 66 (gratis).

Gratis huistest
Wilt u weten welke hulpmiddelen u kunnen helpen om zo lang mogelijk zelfstandig, veilig en comfortabel te wonen? Dat kan met de huistest. Tijdens deze test nemen we samen met u uw woning onder de loep en ontvangt u advies over hoe u met hulpmiddelen zelfstandig, veilig en comfortabel kan wonen. Tal van praktische hulpmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Vegro
Voor de verstrekking van hulpmiddelen werkt Envida samen met Vegro. Vegro is de specialist in hulpmiddelen, met een netwerk van Thuiszorgwinkels door heel Nederland. Voor u heeft dat voordelen. Bijvoorbeeld het feit dat Vegro 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. De deskundige en ervaren medewerkers geven u betrouwbaar advies en informatie.
Is een leen- of huurproduct niet op voorraad in onze Thuiszorgwinkels Geen probleem. Vandaag besteld, is morgen in huis. Ook een pluspunt, toch?

Algemene informatie
U vindt onze Thuiszorgwinkels op de adressen Mockstraat 1 en Herculeshof 3 (vanaf medio januari 2022) in Maastricht. Van maandag tot en met vrijdag zijn deze geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Bel voor meer informatie naar tel. (043) 369 06 60.

DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
‘Petje af voor verzorging en verpleging’
Hij is altijd gezond geweest, had plezier in zijn werk als medewerker Personeelszaken bij het MUMC in Maastricht, maar keek toch uit naar zijn pensioen dat nog maar een paar maanden van hem vandaan
Lees meer
onze clienten vertellen
Mijn vrouw ervaart de zorg van Envida als liefdevol en als niet-gejaagd'
Amper drie jaar na het ‘dienbladincident’ is mevrouw van Es (67) volledig afhankelijk van zorg. Ze kan bijna helemaal niets meer en ook het praten gaat moeizaam.
Lees meer
onze clienten vertellen
‘Terugwinnen van zelfstandigheid’
Pats-boem, van het ene op het andere moment staat je leven volledig op zijn kop. Ben je ineens overgeleverd aan de zorg van anderen. Het overkwam de nu bijna 55-jarige Maastrichtenaar Michel Jongen
Lees meer
onze clienten vertellen
‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’
Mevrouw Overhof praat er vrij laconiek over, maar de valincidenten in combinatie met haar toenemende ouderdom en gebreken (naast reuma heeft ze ook last van trombose en diabetes) hebben er wel voor
Lees meer
onze clienten vertellen
Dagelijks persoonlijke verzorging, behalve op zondag
Mevrouw Bessems (65) is blij met en erg tevreden over de zorg die ze krijgt van het thuisteam Wittevrouwenveld. “De persoonlijke verzorging is uitstekend. Bovendien zijn de meisjes allemaal even
Lees meer
onze clienten vertellen
‘Als ik iets vraag, zijn ze er voor mij’
“Ik heb hartritmestoornissen, last van mijn luchtwegen, een beginnende spierziekte en nu ook nog eens een lichte hernia. Ik kan bijna niet meer bukken. Zonder zorg red ik het niet.“
Lees meer
|