×

2 gratis puzzelboeken voor leden

Puzzelen, een leuk tijdverdrijf en goed voor de concentratie. Dagelijks puzzelen kan helpen om uw hersenen op een ontspannen manier fit en gezond te houden. Dus uw brein laten werken is belangrijk, zeker wanneer u ouder wordt. Goed nieuws: ontvang nu twee gratis puzzelboeken ter waarde van € 27,50. Hoe u dat aanvraagt? Lees gerust verder.

Ontvang 2 puzzelboeken gratis ter waarde van € 27,50 zonder verplichtingen. U zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen verzendkosten. Na het invullen van het aanmeldformulier op de website van PuzzelBrein ontvangt u het puzzelblad twee keer thuis. U mag hiermee zelfs meedingen naar de prijzenpot van ruim 20.000 euro. PuzzelBrein vraagt uw toestemming om later per mail aanbiedingen voor een abonnement te ontvangen. U kunt zich op ieder moment uitschrijven voor deze mails.

Wat is PuzzelBrein?

PuzzelBrein is een dik puzzelblad. In iedere uitgave staan 36 verschillende puzzels zoals: kruiswoordpuzzels, sudoku’s, woordzoekers en cryptogrammen. Met iedere puzzel kunt u een prijs winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim €20.000. Het puzzelblad komt iedere vier weken uit en wordt verspreid onder de abonnees.

Aanvragen

Klik HIER om de puzzelboeken aan te vragen.


AANVRAGEN