×

LEDENACTIVITEITEN

Yoga

Een groot deel van de dag zijn we bezig met het achterna hollen van onze gedachten. Ons lichaam is hier, maar onze gedachten zijn bij het verleden of de toekomst. De balans tussen denken en voelen is verstoord.

Met yoga bereikt u evenwicht door het lichaam soepel te houden en te leren ontspannen en te mediteren met behulp van ademhalings- en relaxoefeningen. Yoga helpt u om het contact tussen lichaam en geest weer te herstellen en in balans te brengen.

Yoga kan door iedereen worden beoefend die zich meer wil leren ontspannen, zijn of haar grenzen wil leren kennen, beter wil leren omgaan met chronische klachten of behoefte heeft aan tijd voor zichzelf.

Yoga richt zich op het hele lichaam, de zintuigen, alle organen, de ademhaling, maar ook op het denken, de concentratie en geestelijke bewustwording. Er zijn vele soorten yoga. Hatha-yoga is daar een van. Hatha-yoga heeft zowel een genezende als preventieve waarde. Deelnemers geven aan dat ze minder stress ervaren. Hatha yoga beperkt zijn werking niet tot één lichaamsdeel, maar werkt op het hele lichaam en de geest.

Hatha yoga heeft onder andere de volgende effecten:

  • activering van de spijsvertering
  • versterking van de hartwerking en doorbloeding
  • bestrijding van overspannenheid en hartkloppingen
  • warm houden van handen en voeten.

Via Envida Ledenservice kunt u yogalessen volgen. U kunt deelnemen op basis van een abonnement. Dit abonnement bestaat uit 13 lessen van 1 uur en worden gegeven in Maastricht (Heer) op maandagavond. De begeleiding is in handen van een ervaren yogadocent.

De kosten bedragen voor leden € 89,50, niet-leden betalen € 167,50.

Tevens ontvangt u op vertoon van uw ledenpas bij de volgende yogastudio's 10% korting:

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Envida Ledenservice.Telefonisch zijn we tijdens kantooruren bereikbaar op 043-369 06 10. U kunt ook een e-mail sturen naar ledenservice@envida.nl of het contactformulier invullen (blauwe button met tekst 'ik wil informatie').

Online contactformulier