Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Lenculenhof

Naar alle zorgcentra

Lenculenhof

Als u vanwege uw ziekte of ouderdom niet meer thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum van Envida. Lenculenhof ligt aan de rand van de Maastrichtse binnenstad.
 

Over Lenculenhof

Aan de rand van de Maastrichtse binnenstad en op loopafstand van het stadspark ligt Lenculenhof. In 2008 is ons woonzorgcentrum helemaal gerenoveerd. Alle appartementen zijn hierdoor ruim van opzet en hebben veel lichtinval. Naast de eenpersoonsappartementen zijn er ook een paar appartementen voor echtparen. Een voorbeeld van een appartement voor echtparen ziet u als u de virtuele rondleiding start.

In totaal wonen er 126 mensen in dit zorgcentrum.

Het restaurant is dé centrale ontmoetingsplek. Hier wordt niet alleen genoten van de maaltijden, maar ook van allerlei activiteiten. We hebben zelfs een aantal verenigingen, zoals de biljart- en kaartclub. En er is een aparte schilderruimte.

Buurtbewoners zijn ook welkom in ons restaurant. Wij serveren elke middag een warme maaltijd. Het is fijn als u zich vooraf even aanmeldt.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Abtstraat 13
6211 LS Maastricht

043-631 47 60