Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Lenculenhof

Naar alle zorgcentra

Lenculenhof

Als u vanwege uw ziekte of ouderdom niet meer thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum van Envida. Lenculenhof ligt aan de rand van de Maastrichtse binnenstad.
 

INFORMATIE M.B.T. CORONA

Het aantal besmettingen onder bewoners, cliënten en medewerkers neemt steeds verder af. Om drie reden heeft Envida op 4 april vandaag besloten om nog meer versoepelingen door te voeren. Concreet betekent dit dat er met ingang van 5 april 2022 geen beperkingen meer zijn ten aanzien van het aantal bezoekers. Ook zijn er geen vaste, Envida-brede  bezoektijden meer. Het is aan de locatie om de bezoektijden naar eigen inzicht te organiseren. 
 
Een versoepeling is er eveneens met betrekking tot de mondneusmaskerplicht. Dat geeft onze collega's weer wat extra comfort. Met ingang van dinsdag 5 april geldt voor medewerkers een mondneusmaskerplicht:

  • Bij klachten van bewoner/ cliënten en bij intensief contact (langer dan 15 min). 
  • Bij klachten van medewerker (na een negatieve test) of als je in contact bent geweest met een positief geteste persoon.

Over 1,5 week neemt het RIVM een landelijk besluit over het mondneusmasker. Aansluitend neemt Envida een besluit over het wel of niet continueren van de mondneusmaskerplicht.

Over Lenculenhof

Aan de rand van de Maastrichtse binnenstad en op loopafstand van het stadspark ligt Lenculenhof. In 2008 is ons woonzorgcentrum helemaal gerenoveerd. Alle appartementen zijn hierdoor ruim van opzet en hebben veel lichtinval. Naast de eenpersoonsappartementen zijn er ook een paar appartementen voor echtparen. Een voorbeeld van een appartement voor echtparen ziet u als u de virtuele rondleiding start.

In totaal wonen er 126 mensen in dit zorgcentrum.

Het restaurant is dé centrale ontmoetingsplek. Hier wordt niet alleen genoten van de maaltijden, maar ook van allerlei activiteiten. We hebben zelfs een aantal verenigingen, zoals de biljart- en kaartclub. En er is een aparte schilderruimte.

Buurtbewoners zijn ook welkom in ons restaurant. Wij serveren elke middag een warme maaltijd. Het is fijn als u zich vooraf even aanmeldt.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Abtstraat 13
6211 LS Maastricht

043-631 47 60