Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

De Wilgenhof

Naar alle zorgcentra

De Wilgenhof

Als u vanwege uw ziekte of ouderdom niet meer thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum van Envida. In totaal hebben wij achttien woonzorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. De Wilgenhof in Bunde is er daar een van. Ook het hospice Trajectum in Maastricht is onderdeel van Envida.
 

De Wilgenhof in Bunde is een kleinschalig en modern complex. Het ligt vlakbij de kern van Bunde. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.  

Deze locatie beschikt onder andere over een winkeltje, kapsalon, restaurant, stilte ruimte, binnen tuin en een mooi terras aan de voor- en achterzijde.  

Kenmerkend voor de locatie is de diversiteit aan woningen en kamers. De locatie beschikt over twee echtparenkamers, diverse aanleunwoningen en kamers op de afdelingen, die allemaal beschikken over een eigen badkamer.

Verpleegunit De Wilg 
De Wilg is een kleinschalige verpleegunit binnen woonzorgcentrum De Wilgenhof in Bunde. Deze afdeling biedt een warme plek aan twintig bewoners met psychische ouderdomsaandoeningen, zoals dementie. Envida stelt alles in het werk om oudere mensen een aangename woonzorgomgeving te bieden binnen de Limburgse regio waarin ze zijn opgegroeid en vaak hun leven lang hebben gewoond. Om de overstap naar de Wilg nog verder te verkleinen, hebben we alle aandacht besteed aan een intieme, huiselijke inrichting en sfeer.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Wilgenlaan 1
6241 BH Bunde

043-851 14 00