Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

De Wilgenhof

Naar alle zorgcentra

De Wilgenhof

Als u vanwege uw ziekte of ouderdom niet meer thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum van Envida. In totaal hebben wij vijftien woonzorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. De Wilgenhof is daar één van.
 

Over De Wilgenhof

In Bunde is De Wilgenhof inmiddels een begrip. Vrijwel iedereen in het dorp kent wel iemand die er woont of werkt. Ons woonzorgcentrum telt op dit moment 63 bewoners. Daarvan wonen er twintig in de zijvleugel De Wilg. Deze afdeling is speciaal voor dementerenden. Hier kan iedereen zich vrij bewegen over de huiskamers en de binnentuin. In ons woonzorgcentrum heeft elke bewoner heeft een eigen kamer met badkamer. Dit geldt ook voor de grootste groep bewoners die vanwege hun lichamelijke beperking intensieve zorg nodig heeft. De Wilgenhof beschikt verder over twee echtparenkamers. Om hiervoor in aanmerking te komen, hebben beide echtelieden de indicatie VV4 nodig.

De Wilgenhof heeft verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Zo hebben wij onder meer een kapsalon, stilteruimte en tuin. Daarnaast vinden er allerlei activiteiten plaats, zoals koersballen, kaarten en bloemschikken. We hebben ook geregeld een muziek- of toneelvoorstelling.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor fysiotherapie en bloedprikken. Maar ook voor dagverzorging. U bent dan gezellig onder de mensen en doet dan samen of alleen een leuke activiteit. 

Mocht u thuiszorg nodig hebben dan staat het wijkteam van De Wilgenhof ook voor u klaar.

Buurtbewoners zijn ook welkom in ons restaurant. Wij serveren elke dag een ontbijt, een warme middagmaaltijd en een broodmaaltijd in de avond. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Loop gerust bij ons binnen.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Wilgenlaan 1
6241 BH Bunde

043-851 14 00