Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

de Mins

Naar alle zorgcentra

de Mins

Als u vanwege uw ziekte of ouderdom niet meer thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum van Envida. In totaal hebben wij vijftien woonzorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. de Mins is daar één van.
 

INFORMATIE M.B.T. CORONA

Het aantal besmettingen onder bewoners, cliënten en medewerkers neemt steeds verder af. Om drie reden heeft Envida op 4 april vandaag besloten om nog meer versoepelingen door te voeren. Concreet betekent dit dat er met ingang van 5 april 2022 geen beperkingen meer zijn ten aanzien van het aantal bezoekers. Ook zijn er geen vaste, Envida-brede  bezoektijden meer. Het is aan de locatie om de bezoektijden naar eigen inzicht te organiseren. 
 
Een versoepeling is er eveneens met betrekking tot de mondneusmaskerplicht. Dat geeft onze collega's weer wat extra comfort. Met ingang van dinsdag 5 april geldt voor medewerkers een mondneusmaskerplicht:

  • Bij klachten van bewoner/ cliënten en bij intensief contact (langer dan 15 min). 
  • Bij klachten van medewerker (na een negatieve test) of als je in contact bent geweest met een positief geteste persoon.

Over 1,5 week neemt het RIVM een landelijk besluit over het mondneusmasker. Aansluitend neemt Envida een besluit over het wel of niet continueren van de mondneusmaskerplicht.

OVER DE MINS
In de Maastrichtse wijk Malberg ligt éen van onze nieuwste woonzorgcentra, de Mins. Binnen deze locatie staan de zelfstandigheid en eigen regie van de bewoners hoog in het vaandel. Vanwege hun lichamelijke beperking krijgt iedereen intensieve verzorging. Hierbij gebruiken wij de modernste en slimste zorgtechnieken.

Als u bij ons komt wonen, heeft u eigen appartement. U beschikt over een pantry en een ruime badkamer. In de woon-/slaapkamer heeft u voldoende ruimte voor een aantal persoonlijke spullen en meubels. Woonzorgcentrum de Mins heeft diverse (praktische) voorzieningen, zoals een parkeergarage, binnentuin en dakterras, kapsalon en stilteruimte. Op de tweede etage ligt ons mooie restaurant met twee ontspanningsruimtes waar ook een aantal buurtverenigingen gebruik van maakt. U kunt ook altijd bij ons eten.Wij serveren elke dag een ontbijt, een warme middagmaaltijd en een broodmaaltijd in de avond. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden.

Zo is er altijd wel iets te beleven in de Mins.

Meer weten? Bekijk het filmpje dat we over de Mins hebben gemaakt.
 

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Ponjaardruwe 91
6218 SM Maastricht

043-851 12 00