Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

de Mins

Naar alle zorgcentra

de Mins

Als u vanwege uw ziekte of ouderdom niet meer thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum van Envida. In totaal hebben wij achttien woonzorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. De Mins in Maastricht is er daar een van. Ook het hospice Trajectum in Maastricht is onderdeel van Envida.
 

OVER DE MINS
In de Maastrichtse wijk Malberg ligt éen van onze nieuwste woonzorgcentra, de Mins. Binnen deze locatie staan de zelfstandigheid en eigen regie van de bewoners hoog in het vaandel. Vanwege hun lichamelijke beperking krijgt iedereen intensieve verzorging. Hierbij gebruiken wij de modernste en slimste zorgtechnieken.

Als u bij ons komt wonen, heeft u eigen appartement. U beschikt over een pantry en een ruime badkamer. In de woon-/slaapkamer heeft u voldoende ruimte voor een aantal persoonlijke spullen en meubels. Woonzorgcentrum de Mins heeft diverse (praktische) voorzieningen, zoals een parkeergarage, binnentuin en dakterras, kapsalon en stilteruimte. Op de tweede etage ligt ons mooie restaurant met twee ontspanningsruimtes waar ook een aantal buurtverenigingen gebruik van maakt. U kunt ook altijd bij ons eten.Wij serveren elke dag een ontbijt, een warme middagmaaltijd en een broodmaaltijd in de avond. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden.

Zo is er altijd wel iets te beleven in de Mins.
 

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Ponjaardruwe 91
6218 SM Maastricht

043-851 12 00