Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

De Lommer

Naar alle zorgcentra

De Lommer

 

Over de Lommer

Gelegen aan het Burgemeester Ronckersplein in Margraten ligt De Lommer. Ons woonzorgcentrum hoort bij Appelgaard. Via een goed begaanbaar pad zijn beide zorgcentra met elkaar verbonden.

Op onze locatie wonen 23 mensen met een lichamelijke beperking die dagelijks intensieve zorg krijgen. Iedereen heeft een ruim appartement met een eigen badkamer. Op de begane grond ligt het restaurant en een gemeenschappelijke huiskamer. Hier worden regelmatig verschillende activiteiten gedaan. Daarnaast hebben wij een beschut buitenterras.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Sprinkstraat 21A
6269 AM Margraten

043-851 12 60