Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

De Bron

Naar alle zorgcentra

De Bron

Als u vanwege uw ziekte of ouderdom niet meer thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum van Envida. In totaal hebben wij achttien woonzorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. De Bron in Eijsden is er daar een van.
 

OVER DE BRON
Sfeervol gelegen in de vernieuwde dorpskern van Eijsden ligt De Bron. Elke bewoner heeft een ruim appartement met een eigen badkamer en pantry. Hier woont iedereen nog vrij zelfstandig. We hebben ook enkele appartementen voor echtparen.

Op de begane grond ligt ons grote restaurant. Elke dag serveren wij hier een ontbijt, een warme middagmaaltijd en een broodmaaltijd in de avond. 

Met de hulp van veel enthousiaste vrijwilligers en lokale verenigingen worden op deze locatie ook elke dag verschillende activiteiten georganiseerd.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Breusterhof 45
6245 EL Eijsden

043-851 11 00