'
Hoe kunnen wij u helpen?

Beukeloord

Naar alle zorgcentra

Beukeloord

Als u vanwege uw ziekte of ouderdom niet meer thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum van Envida. In totaal hebben wij vijftien woonzorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. Beukeloord is daar één van.
 
Contactgegevens
Gasthuisplantsoen 1
6231 JZ Meerssen

043-631 66 00

De buitenkant is nog vrijwel hetzelfde gebleven, maar de binnenkant heeft in 2015 een totale metamorfose ondergaan. Het ‘nieuwe’ Beukeloord oogt weer fris en van deze tijd. Ons woonzorgcentrum ligt in het hart van Meerssen en telt op dit moment 51 bewoners. Zij worden dagelijks intensief verzorgd vanwege hun lichamelijke en/of geestelijke beperking, zoals dementie.

In de aangrenzende aanleunwoningen, die worden verhuurd door Wonen Meerssen, woont iedereen geheel zelfstandig. Indien nodig kan een beroep worden gedaan op de thuiszorg van het wijkteam Beukeloord. 

In ons woonzorgcentrum heeft elke bewoner een eigen appartement met badkamer en pantry. Heeft u een lichamelijke beperking, dan krijgt u een digitaal bedieningspaneel dat voor de nodige gemakken en zelfstandigheid zorgt, zoals het bedienen van de televisie en de verlichting. Ook kunt u via dit paneel zien wie er bij u aanbelt.

Woonzorgcentrum Beukeloord heeft diverse voorzieningen, zoals een kapsalon, stilteruimte en winkel. In ons restaurant op de begane grond worden de maaltijden geserveerd. De dementerende bewoners eten in de woonkamer op hun afdeling. Ook bent u welkom in ons restaurant. Wij serveren elke dag een ontbijt, een warme middagmaaltijd en een broodmaaltijd in de avond. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Loop gerust bij ons binnen.

Onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers organiseren wekelijks allerlei grote en kleine activiteiten, zowel voor de bewoners als omwonenden. Als u liever een activiteit alleen doet, dan kan dat natuurlijk. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

In  Beukeloord zijn ook het consultatiebureau en de GGD aanwezig.

DEEL DEZE PAGINA OP

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.