Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Beukeloord

Naar alle zorgcentra

Beukeloord

Als u vanwege uw ziekte of ouderdom niet meer thuis kunt wonen, kunt u tijdelijk of blijvend verhuizen naar een woonzorgcentrum van Envida. In totaal hebben wij achttien woonzorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. Beukeloord in Meerssen is er daar een van. Ook het hospice Trajectum in Maastricht is onderdeel van Envida.
 

OVER BEUKELOORD
Ons woonzorgcentrum ligt in het hart van Meerssen en telt 51 bewoners. Zij worden dagelijks intensief verzorgd vanwege hun lichamelijke en/of geestelijke beperking, zoals dementie.

In de aangrenzende aanleunwoningen, die verhuurd worden door Wonen Meerssen, woont iedereen geheel zelfstandig. Indien nodig kan een beroep worden gedaan op de thuiszorg van het wijkteam Beukeloord. 

In ons woonzorgcentrum heeft elke bewoner een eigen appartement met badkamer en pantry. Heeft u een lichamelijke beperking, dan krijgt u een digitaal bedieningspaneel dat voor de nodige gemakken en zelfstandigheid zorgt, zoals het bedienen van de televisie en de verlichting. Ook kunt u via dit paneel zien wie er bij u aanbelt.

Woonzorgcentrum Beukeloord heeft diverse voorzieningen, zoals een kapsalon, stilteruimte en winkel. In ons restaurant op de begane grond worden de maaltijden geserveerd. De dementerende bewoners eten in de woonkamer op hun afdeling. Ook bent u welkom in ons restaurant. Wij serveren elke dag een ontbijt, een warme middagmaaltijd en een broodmaaltijd in de avond. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Loop gerust bij ons binnen.

Onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers organiseren wekelijks allerlei grote en kleine activiteiten, zowel voor de bewoners als omwonenden. Als u liever een activiteit alleen doet, dan kan dat natuurlijk. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Gasthuisplantsoen 1
6231 JZ Meerssen

043-631 66 00