'
Hoe kunnen wij u helpen?

Beukeloord

Naar alle zorgcentra

Beukeloord

EXTRA INFORMATIE VANWEGE CORONA

Helaas zijn enkele bewoners op afdeling 2 en 3 positief getest. Uiteraard doen we er alles aan om onze bewoners, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen verdere verspreiding van het virus. We hebben direct een aantal maatregelen genomen waardoor de situatie onder controle is. Alle betrokkenen zijn geïnformeerd over de extra maatregelen. 
 
Contactgegevens
Gasthuisplantsoen 1
6231 JZ Meerssen

043-631 66 00

25 november 2020: Na een periode van geen besmettingen zijn er nu twee bewoners op afdeling 2 en 3 positief getest. Om bewoners, bezoekers en medewerkers te beschermen, vinden we het nodig om een aantal extra maatregelen te treffen. Daarmee krijgen we de situatie weer onder controle. 

MAATREGELEN

 • De positief geteste bewoners wordt afzonderlijk verzorgd en komen niet in contact met andere bewoners.
 • Alle bewoners van afdeling 2 & 3 zijn in quarantaine op de eigen kamer.
 • De medewerkers dragen beschermende middelen en nemen strikte hygiënemaatregelen in acht (dit is ook afgelopen periode al gebeurd)
 • Aan de bezoekregeling verandert op dit moment dat er voor nu even geen bezoek op afdeling 2 & 3 kan plaatsvinden. Hiervoor richten wij zo spoedig mogelijk een ontmoetingspunt in. Voor het bezoek van de andere afdelingen gelden op dit moment bezoektijden van 14.00-16.00 uur en van 18.00-20.00 uur.
 • In verband met eventuele risico’s zal de was vooralsnog door ons verzorgd worden en tijdelijk naar de wasserij gaan.

Wij vinden het van groot belang dat u en uw naaste elkaar kunnen blijven ontmoeten. Dit is alleen mogelijk als u alle voorschriften strikt naleeft.

 • Kom bij klachten niet op bezoek, blijf thuis en laat u testen
 • Registreer u elke keer bij binnenkomst en ontsmet uw handen 
 • Hoest en nies in uw elleboog 
 • Houd 1,5 meter afstand en draag als dat niet kan een mondkapje
 • Draag bij verplaatsen binnen de locatie altijd een mondkapje
 • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op 

OVER BEUKELOORD
Ons woonzorgcentrum ligt in het hart van Meerssen en telt 51 bewoners. Zij worden dagelijks intensief verzorgd vanwege hun lichamelijke en/of geestelijke beperking, zoals dementie.

In de aangrenzende aanleunwoningen, die verhuurd worden door Wonen Meerssen, woont iedereen geheel zelfstandig. Indien nodig kan een beroep worden gedaan op de thuiszorg van het wijkteam Beukeloord. 

In ons woonzorgcentrum heeft elke bewoner een eigen appartement met badkamer en pantry. Heeft u een lichamelijke beperking, dan krijgt u een digitaal bedieningspaneel dat voor de nodige gemakken en zelfstandigheid zorgt, zoals het bedienen van de televisie en de verlichting. Ook kunt u via dit paneel zien wie er bij u aanbelt.

Woonzorgcentrum Beukeloord heeft diverse voorzieningen, zoals een kapsalon, stilteruimte en winkel. In ons restaurant op de begane grond worden de maaltijden geserveerd. De dementerende bewoners eten in de woonkamer op hun afdeling. Ook bent u welkom in ons restaurant. Wij serveren elke dag een ontbijt, een warme middagmaaltijd en een broodmaaltijd in de avond. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Loop gerust bij ons binnen.

Onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers organiseren wekelijks allerlei grote en kleine activiteiten, zowel voor de bewoners als omwonenden. Als u liever een activiteit alleen doet, dan kan dat natuurlijk. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

DEEL DEZE PAGINA OP

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.