Hoe kunnen wij u helpen?

Prematurenbureau

Naar de consultatiebureaus

Prematurenbureau

Gespecialiseerd in het verlenen van zorg voor kinderen die te vroeg of te licht geboren zijn.
 
Contactgegevens
Kasteel Neubourgweg 116
6222 SJ Maastricht

06 - 20268113

Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van zorg voor kinderen die te vroeg of te licht geboren zijn. Ouders kunnen bij ons terecht voor vragen en begeleiding.  

Het Prematuren Bureau maakt deel uit van het consultatiebureau. Wat onze (na)zorg bijzonder maakt, is dat een kinderarts-neonatoloog van het MUMC+ samen met een jeugdarts spreekuur op het consultatiebureau houdt.

De kinderarts-neonatoloog beslist in overleg met ouders of het kindje na ontslag uit het ziekenhuis, in aanmerking komt voor onze zorg bij het Prematuren Bureau. Door deze samenwerking tussen kindergeneeskunde-neonatologie en jeugdgezondheidszorg, streven wij ernaar kinderen en ouders beter te begeleiden.

Openingstijden

Woensdagochtend volgens flexibele planning. Voor beschikbaarheid graag contact opnemen met de jeugdverpleegkundige Karlijn Penders: 06 - 20268113.

Voor het inloopspreekuur kan je gebruik maken van het inloopspreekuur van het consultatiebureau bij jou in de buurt. 

Team
Jeugdarts: Monique Niesten
Jeugdverpleegkundige: Karlijn Penders en Nicolette Bastiaens
Doktersassistenten: Florence Hoogstraten en Lavinia Lemmerlijn-Lemmens

Neonatoloog: de neonatologen van het MUMC+ zullen elkaar afwisselen  in verband met hun werkzaamheden in het ziekenhuis. Ons vaste aanspreekpunt is dr. Van der Hoeven.

Contact
Heb je vragen over je kind of wil je een afspraak maken of verzetten? Neem dan telefonisch 06 - 20268113 of per email prematurennazorgpoli@envida.nl contact met ons op. 

Kasteel Neubourgweg 156
6222 SJ Maastricht

De Vereniging van Ouders van Couveusekinderen
Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Of zijn jullie inmiddels thuis? Dan sta je er niet alleen voor! De Vereniging van Ouders van Couveusekinderen kunnen je helpen met informatie en persoonlijk contact. Kijk voor meer informatie op www.couveuseouders.nl

DEEL DEZE PAGINA OP

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.