Hoe kunnen wij u helpen?

Mindful Zwanger en Bevallen

Cursussen

Mindful Zwanger en Bevallen

Tijdens de training leer je hoe je volledig aandacht kunt geven aan je zwangerschap, je baby en jezelf.
 

Tijdens de 7 gezellige bijeenkomsten leer je hoe je volledig aandacht kunt geven aan je zwangerschap, je baby en jezelf. Je ervaart fijne momenten samen met je baby en je bent heel bewust van je zwangerschap. je leert verschillende ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de zwangerschap en bevalling.

De training "Mindful Zwanger & Bevallen" is voor alle zwangeren die graag de zwangerschap, bevalling en de periode na de geboorte van de baby bewust ervaren. Zonder dat het heel veel tijd en inspanning vraagt, leer je eenvoudig te onthaasten en ontspanning te vinden. Zo creëer je ruimte voor jezelf en leer je luisteren en vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie.

Je bent op een positieve en leuke manier bezig met de zwangerschap en de komende bevalling. Het zijn momenten van heerlijke ontspanning en even uit het hoofd te stappen! het zijn de momenten waarin je bewust samen met de baby bent! De momenten van gezellig samen ervaringen delen en goed voorbereid worden op de bevalling! Je bewust zijn vergroten is belangrijk gedurende de zwangerschap zodat je niet allen maar met je denken bezig bent maar aandacht geeft aan jezelf, je baby en dit moment. Je vergroot je zelfvertrouwen en je leert omgaan met je malende geest & pieker gedachten. Je krijgt meer aandacht voor je lichaam. je voelt de signalen van je lichaam beter zodat je precies weet wanneer je een stapje terug moet doen.

Ben je normaal gesproken streng voor jezelf dan leer je om veel liever te zijn voor jezelf. Dit heb je o.a. keihard nodig tijdens de bevalling! Je leert een positieve mind-set te creëren die je o.a. goed kunt gebruiken tijdens de bevalling. De lessen zijn zeer positief getint en worden aangevuld met een leuk moment van bezoek van een Kraamverzorgende tijdens de partner les.

De Hand-out en alle (luister) oefeningen krijg je mee naar huis zodat je alles nog een keer kunt lezen en overdoen!

(*) Mijn naam is Delina Overdijk en ik ben werkzaam als Mindfulness Coach binnen mijn praktijk Belle Vie. 

Sinds maart 2018 heb ik het geluk met ENVIDA JGZ te mogen samenwerken en samen bieden wij 2 fantastische trainingen aan voor zwangeren en moeders.  

Het begeleiden van beide doelgroepen in deze bijzonder mooie fases is voor mij iedere keer weer als een kers op de taart. 

De Mindful Zwanger & Bevallen training is ontwikkeld voor iedere zwangere. Het is inmiddels al bekend dat het verre van zweverig is maar juist de training die je niet mag missen tijdens je zwangerschap. 

D.m.v. waardevolle en fijne oefeningen leer ik ze om nu al de baby heerlijk te verwennen met al haar aandacht. Ik bereid ze op een goede manier voor op de bevalling en de periode daarna. 

Verschillende elementen komen aan bod tijdens de gezellige, intieme en luxe training; Ontspanning, Overgave, Acceptatie, Zelfvertrouwen, Loslaten, Positiviteit, Verbinding, Ademhalingstechnieken en nog veel meer! 

Het mooiste wat ik ze mag meegeven is de hele beleving van de training die uniek, adembenemend, ontzettend mooi en leerzaam is. De resultaten zijn verbluffend!

Iedere training is altijd zeer prettig, gezellig en voor iedereen een herinnering voor het leven. 

Mijn wens voor alle moeders is dat ze het leven mogen leven wat ze graag willen en daardoor nog meer genieten van al het moois om hun heen. 

Mijn wens naar alle zwangeren is dat ze mogen genieten van de baby in hun buik. Een ontspannen bevalling en een liefdevolle kraamperiode met een gezonde baby.

Doelstelling?
Aandacht voor deze bijzondere periode.
Je wordt als zwangeren echt in het zonnetje gezet!

Voor wie?
Het is een echte aanrader voor alle zwangeren die deze bijzondere periode met alle aandacht willen beleven en de bevalling op een ontspannen manier tegemoet willen gaan. Vanaf de 12e week van de zwangerschap kun je beginnen met de cursus Mindful Zwanger & bevallen.
Twijfel je of 't iets voor je is, dan is 't ook mogelijk om eerst een proefles mee te doen! 

Door wie?
Delina Overdijk, Mindfulnesscoach Belle Vie (*)

Kosten?
De cursusprijs bedraagt € 240,-

VEEL ZORGVERZEKERAARS VERGOEDEN DEZE TRAINING GEDEELTELIJK BIJ EEN AANVULLENDE VERZEKERING

Je wordt definitief aangemeld wanneer de betaling is afgerond. Mocht je in 't bezit zijn van een cadeaubon, kun je deze met je naam erop tijdens de 1e les inleveren bij de docente en wordt het bedrag teruggestort op je rekening.


Data?
Deze cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 uur. De cursus wordt van 19:45-21:45 uur gegeven op de volgende data:
 

20:00u-22:00u

9, 16 april, 7, 14, 28 mei, 4, 11 juni 2020

In verband met het corona virus zal deze cursus niet van start gaan, heb je interesse stuur een mail naar cursussen@ggdzl.nl en we houden je op de hoogte van een nieuwe startdatum.


Pastorijstraat 31 Nuth 
 
19:45u-21:45u 3, 10, 17, 24 september, 1, 8, 15 oktober 2020

BSO Scharn/ MIK
Wethouder van Caldenborghlaan 38 Maastricht


Heb je vragen over deze cursus?
Stuur een mail naar cursussen@ggdzl.nl of bel met ons secretariaat, telefoonnummer 088-8805073

Vele anderen gingen je al voor. Lees hieronder hoe zij de cursus ervaren hebben;


"Bijzonder mooi! Ik ben je zo ontzettend dankbaar voor de inzichten die je mij hebt gegeven. We genieten veel meer van de kleinere dingen en ik voel ons veel meer verbonden en houden nog meer van elkaar ❤."

"De lessen hebben me geholpen bewust zwanger te zijn"

"Ik wilde leren hoe ik kon ontspannen, luisteren naar m'n lichaam, contact maken met de baby. Ik vond t heerlijk om daar zo mee bezig te zijn!"

"Ik ben er iedere keer met heel veel plezier bij aanwezig geweest. Heerlijk om zo’n rustpunt te hebben waarbij alle aandacht even naar jezelf en de baby mag gaan. Jammer dat het al voorbij is."

"Ik heb geleerd om echt op mijn ademhaling te letten, dingen ook te laten gebeuren zoals ze gaan en vooral te genieten!"

"Ik vond de training heel fijn en prettig om te doen, door de inbreng van Delina en ook door de groepssfeer.
Ik vond de avonden zelf heel relaxed, en ook in het kader van voorbereiding bevalling denk/hoop ik veel steun te hebben aan de affirmaties en ademhalingsoefeningen. Ik ben heel benieuwd.
Ik kijk in elk geval heel tevreden terug op de training en ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb!"

Datum Prijs Inschrijven
11, 18 feb., 3, 10, 17, 24, 31 mrt. 2020 Margraten € 240,00
9, 16 apr., 7, 14, 28 mei, 4, 11 jun. 2020 Nuth € 240,00
3, 10, 17, 24 sept., 1, 8, 15 okt. 2020 Maastricht € 240,00
DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
Achterstand in voorbereiding op ouderschap ruimschoots goedgemaakt
Wie de anderhalf jaar oude Casper nu door de woonkamer ziet lopen, kan zich niet voorstellen dat hij bij zijn geboorte een zorgenkindje was. In die zin dat hij zich twee maanden eerder dan gepland
Lees meer
onze clienten vertellen
Peutergym is een aanrader
Al spelend oefenen peuters de hele dag hun lijf: beweging en spelen zijn voor hen vaak hetzelfde. Ze vinden het leuk en hebben er plezier in om steeds opnieuw iets te herhalen dat ze pas geleerd
Lees meer
onze clienten vertellen
Ik wil het zo goed mogelijk doen
Het is fijn dat het consultatiebureau de tijd neemt voor mijn vragen. Dat zijn er nogal wat. Ik wil het namelijk zo goed mogelijk doen – Mincke, moeder van Isolde (1,5) en Séralin (4 maanden).
Lees meer
onze clienten vertellen
Goede ervaring met cursus Shantala babymassage
Baby’s houden van lichamelijk contact met de ouder. Het is een natuurlijke en fijne manier om samen een band op te bouwen en deze intensiever te maken. Wie dit absoluut kan bevestigen, is Babs uit
Lees meer
onze clienten vertellen
'Het consultatiebureau: een geruststellende gedachte’
Het eerste bezoek aan het consultatiebureau van Envida aan de Mockstraat in de Maastrichtse wijk Heer. Best spannend. Zeker als het je eerste kindje betreft. Wat zullen ze zeggen over Lisa? Is ze
Lees meer
onze clienten vertellen
Zoek niet op internet
Een vrolijke spring-in-het veld. Een bijdehandje ook. En een tikkeltje nieuwsgierig, nadat de eerste verlegenheid is overwonnen. Die eigenschappen passen allemaal bij de anderhalf jaar oude Loulou uit
Lees meer
|