Hoe kunnen wij u helpen?

Mindful Mama

Cursussen

Mindful Mama

Naast al het genieten van de mooie dingen en de onvoorwaardelijke liefde die je geeft (en ook ontvangt) van je kind of kinderen, kan het moederschap ook heel veel van je vragen. Het vraagt een berg geduld, veel acceptatie, zoeken naar balans, onzekerheid en je kunt angst ervaren.
 

Mindfulness helpt jou om meer rust en ontspanning te ervaren als moeder. Je krijgt handige tips aangereikt hoe je o.a. om kunt gaan met stress, onrust en automatische patronen en hoe je los kunt laten.

Doelstelling?
De Mindful Mama training bestaat uit 6 bijeenkomsten. Iedere week is er een bijeenkomst van 2 uur. In de training staat o.a. je eigen ontwikkeling centraal. Hoe kun je nog meer genieten van het moederschap en hoe kun je er op een prettige manier zijn voor je gezin.

Voor wie?
De Mindful Mama training is voor moeders die Mindful willen zijn op elk moment van de dag! Je ontdekt hoe je 't anders wilt gaan doen in je leven en hoe je bewuster van het moederschap kunt genieten. Zorg goed voor jezelf en gun jezelf tijd voor jou!

Door wie?
Delina Overdijk, Mindfulnesscoach Belle Vie (*) . 

Waar?                                                                                                                                                                  
Basisschool Maurice Rose, Beatrixlaan 2  Margraten
Het Verloskundig Huis "Lief leven" Maastricht
De Hoeskamer, Gasthuisplantsoen 1 Meerssen (gelegen naast Beukeloord)

Kosten:
De cursusprijs bedraagt € 225,-

Korting:
Leden van Service van Envida krijgen 10% korting

Datums:
Deze cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. De cursus wordt van 20:00-22:00 uur gegeven op de volgende data:

6, 13, 20, 27 mei, 3, 17 juni 2019 locatie Maastricht

Heb je vragen over deze cursus?
Bel dan s.v.p. met ons secretariaat, telefoonnummer 043-3690680

Graag tot ziens!

(*) Mijn naam is Delina Overdijk en ik ben werkzaam als Mindfulness Coach binnen mijn praktijk Belle Vie. 

Sinds maart 2018 heb ik het geluk met ENVIDA JGZ te mogen samenwerken en samen bieden wij 2 fantastische trainingen aan voor zwangeren en moeders. 

Het begeleiden van beide doelgroepen in deze bijzonder mooie fases is voor mij iedere keer weer als een kers op de taart. 

De Mindful Mama training heb ik speciaal ontwikkeld voor moeders die nóg meer van het moederschap willen genieten. 

Het is iedere les een enorme beleving voor de moeders. Ik zie ze genieten van de momenten van aandacht voor zichzelf. 

Om zoveel mogelijk uit de lessen te halen geef ik de luisteroefeningen en het trainingsmateriaal mee naar huis. 

Ze leren om een goede balans te creëren in het gezin en voor zichzelf. Even uit de zogenoemde ‘race’ stappen en meer afstemmen op zichzelf en haar gezin. De moeders vinden het altijd zalig hoe ze leren ontspannen en met een positieve blik naar de rol als moeder leren kijken. Ze leren de magie in de momenten weer zien! 

Lief zijn voor zichzelf is iets wat moeders nogal lastig vinden.. Ook dit onderwerp mag je als ‘mama' zeker niet missen!

Vele anderen gingen je al voor. Lees hoe zij de cursus ervaren hebben.

Zou je deze training willen aanraden?

“Zeker wel. Ik denk dat vele anderen af en toe eens stil mogen staan en zich bewust mogen worden van hoe gejaagd we eigenlijk vaak in het leven staan. Iedereen mag leren genieten!”

“Ja, om in te zien dat je niet alleen staat en om handvaten te krijgen om jouw leven en dat van je gezin te verbeteren.”

Wat zijn de resultaten sinds je met de training bent gestart?

“Tot nu toe vooral bewustwording! Daarnaast in hele kleine stapjes leren om te genieten en vooral in het moment te zijn. Niet teveel bezig zijn met wat er nog gaat komen. Al is het maar genieten van een zonnestraaltje of een kopje thee.”

“Ik heb geleerd rust te vinden, en durf keuzes te  maken met een verrassend gevolg als resultaat; deze bewuste keuze voor mezelf leidt tot positieve bij-effecten voor mijn naasten/ gezin/ omgeving/ werk. Je leert op een kritisch-vriendelijke manier naar jezelf te kijken.”

“Meer rust en geduld. Je hoeft niet altijd de beste te zijn. Ik heb meer rust gevonden, het is goed zoals het is.”

Welke voordelen heb je ondervonden gedurende afgelopen weken?

“Meer rust , meer aandacht bij het eten en het verzorgen van mijn zoontje.”

“Adempauzes tijdens een werkdag.”

Wat zou je andere moeders willen laten weten over deze training?

“De training is heel afwisselend, heel veel aspecten komen aan bod. Het is echt ook een avond afschakelen, een moment voor jezelf van waaruit je kunt leren steeds meer momentjes te “pakken” en kunt leren genieten.”

“Delina en Natascha, jullie begeleiding was TOP! Jullie zijn betrokken. Alle verhalen zijn even belangrijk, iedereen is gelijk. Dat zorgt mede voor een veilig gevoel! Ga zo door! Dankjewel!”

“Gun het jezelf, sta ervoor open!”

“Een aanrader! Een lieve en zeer enthousiaste Delina leert je om meer van jezelf te houden en geeft je handvaten om dingen makkelijker te maken.”

Datum Prijs Inschrijven
6, 13, 20, 27 mei, 3, 17 juni 2019 Maastricht € 225,00
6, 13, 20, 27 mei, 3, 17 juni 2019 Maastricht € 202,50
DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
'Het consultatiebureau: een geruststellende gedachte’
Het eerste bezoek aan het consultatiebureau van Envida aan de Mockstraat in de Maastrichtse wijk Heer. Best spannend. Zeker als het je eerste kindje betreft. Wat zullen ze zeggen over Lisa? Is ze
Lees meer
onze clienten vertellen
Peutergym is een aanrader
Al spelend oefenen peuters de hele dag hun lijf: beweging en spelen zijn voor hen vaak hetzelfde. Ze vinden het leuk en hebben er plezier in om steeds opnieuw iets te herhalen dat ze pas geleerd
Lees meer
onze clienten vertellen
Zoek niet op internet
Een vrolijke spring-in-het veld. Een bijdehandje ook. En een tikkeltje nieuwsgierig, nadat de eerste verlegenheid is overwonnen. Die eigenschappen passen allemaal bij de anderhalf jaar oude Loulou uit
Lees meer
onze clienten vertellen
Achterstand in voorbereiding op ouderschap ruimschoots goedgemaakt
Wie de anderhalf jaar oude Casper nu door de woonkamer ziet lopen, kan zich niet voorstellen dat hij bij zijn geboorte een zorgenkindje was. In die zin dat hij zich twee maanden eerder dan gepland
Lees meer
onze clienten vertellen
Ik wil het zo goed mogelijk doen
Het is fijn dat het consultatiebureau de tijd neemt voor mijn vragen. Dat zijn er nogal wat. Ik wil het namelijk zo goed mogelijk doen – Mincke, moeder van Isolde (1,5) en Séralin (4 maanden).
Lees meer
onze clienten vertellen
Goede ervaring met cursus Shantala babymassage
Baby’s houden van lichamelijk contact met de ouder. Het is een natuurlijke en fijne manier om samen een band op te bouwen en deze intensiever te maken. Wie dit absoluut kan bevestigen, is Babs uit
Lees meer
|