Hoe kunnen wij u helpen?

Werken bij Envida

Werken bij
Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.
 

Samen met zo'n 3.100 collega’s en bijna 1.000 betrokken vrijwilligers is Envida een van de grotere zorgorganisaties in Zuid-Limburg. Wij zijn er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te kunnen gaan. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. We willen dat zij een zo goed en prettig mogelijk leven kunnen leiden. Het liefst thuis, en als het niet anders kan in een van onze zorgcentra in Maastricht en Heuvelland. We werken met kleinschalige, wijkgerichte teams. Samen met huisartsen en andere zorgpartners organiseren we de zorg dicht bij onze cliënten.

Solliciteren?
Wil jij graag onderdeel uitmaken van onze organisatie? Zie onder de button Vacatures welke vacatures er momenteel openstaan of stuur jouw open sollicitatie naar sollicitatie@envida.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet komen.

Op al onze vacatures is de CAO VVT 2016-2018 van toepassing.

Vacatures
Wil je werken in de zorg? bekijk ons actuele vacature-aanbod. Misschien staat jouw functie er bij en worden we collega's.
Open sollicitatie
Laat ons weten wat je voor Envida kunt betekenen, zodat we jouw kandidatuur kunnen meenemen zodra er een passende functie is.
Stages
Als erkend leerbedrijf werken wij samen met verschillende opleidingen uit de regio. Wij bieden stageplaatsen om theorie in praktijk te brengen.
Vrijwilligers
Envida is heel blij met de duizend vrijwilligers die zich inzetten voor onze cliënten; dagelijks of enkele keren per week.
Leren bij Envida
Envida ondersteunt actief de ontwikkeling van haar medewerkers en wil ook graag investeren in nieuwe leerlingen en studenten.
Bijbaan en vakantiewerk
Ben je op zoek naar een mooie bijbaan of leuk vakantiewerk in de zorg? Envida verwelkomt je graag!
Aandragen nieuwe collega
Om de werving van nieuwe collega’s te versnellen, worden medewerkers van Envida, die zelf nieuwe collega’s aanbrengen, beloond.
DEEL DEZE PAGINA OP