Hoe kunnen wij u helpen?

Zorgwoningen Cypressenhoven

Zorgwoningen Cypressenhoven

Naast de meeste woonzorgcentra van Envida liggen wooncomplexen. Hierin zijn zorgwoningen, voorheen ook wel aanleunwoningen genoemd, ondergebracht. Dit zijn huurappartementen die bedoeld zijn voor mensen met een zorgvraag. Als u hier woont, kunt u ook gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen woonzorgcentrum.
 
Contactgegevens
Cypressenhoven, 90 t/m 120
6225 GA Amby

Amby, Maastricht

Dit zijn appartementen met 2 slaapkamers, een woonkamer en een open keuken.

Keuken
De keuken is uitgerust met 3 beneden- en 3 bovenkastjes, maar zonder apparatuur.

Er is een standaard gasaansluiting voor een kookplaat aanwezig. Indien gewenst is tegen meerkosten een aansluiting voor een elektrische kookplaat mogelijk. Standaard is er mechanische afzuiging aanwezig.

Badkamer
De badkamer is inclusief een toilet, een verlaagde douchevloer, een planchet en een spiegel. Tevens is hier personenalarmering van Envida aanwezig. 

Berging
Het appartement heeft een inpandige berging met voldoende ruimte en aansluiting voor een wasmachine.
Tevens is er nog een afsluitbare berging in de kelderruimte van het complex 


 

Bijzonderheden

 • De appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen. 
 • Er is veel lichtinval in de woonkamer en slaapkamer.
 • Er is parkeergelegenheid in de straat en de wijk. 
 • Het appartement bezit over een intercomsysteem van Envida (personenalarmering). 
 • De appartementen zijn energiezuinig. 
  • De verwarming wordt verzorgd door een individuele hoog rendement cv-combi ketel. De ventilatie wordt verzorgd door een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Daarmee is een optimale ventilatie gegarandeerd, terwijl er langs die weg nauwelijks warmte verloren gaat.
  • De kozijnen bestaan grotendeels uit kunststof of aluminium en zijn voorzien van HR++ beglazing.
  • De woningen zijn voorzien van een flink isolatiepakket in dak en gevels.

Ligging in de wijk Amby

De appartementen Cypressenhoven liggen in Amby. Gelegen tussen stad en land met de dynamiek van de stad op de achtergrond en de gemakken en gezelligheid van een dorp binnen handbereik, heeft Amby het beste van beide.

Amby behoort tot de oudste dorpskernen van Nederland en biedt haar bewoners nog volop de mogelijkheid om ruim en groen te wonen en te profiteren van faciliteiten zoals gratis parkeren, winkels en een rijk verenigingsleven op loopafstand

Wonen in één van deze woningen betekent ook wonen in een ultramodern appartement met alle gemakken van deze tijd, gelegen in een gebied met vele historische hoeves, kerken en kastelen die zorgen voor een karakteristieke sfeer. Het centrum van Maastricht is gemakkelijk bereikbaar door de goede verbindingswegen en het openbaar vervoer. 

DEEL DEZE PAGINA OP

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Inschrijven zorgwoningen
Meeverhuizend partner?

Ontvangt u al zorg?*


Heeft u een Wmo-verhuisindicatie?*

Heeft u een WMO verhuisindicatie?*

NB: Bij de toewijzing van een zorgwoning hebben we een recente inkomensverklaring van u nodig. Hoe u die kunt aanvragen, staat te lezen op de website van de belastingdienst. Bellen met de belastingtelefoon kan ook: 0800-0543 (gratis). Mocht u er niet uitkomen, dan is dat ook nog niet zo'n probleem. Wij nemen sowieso binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op nadat uw formulier bij ons is binnengekomen. Dan kunnen we u helpen met het aanvragen van uw inkomensverklaring.