'
Hoe kunnen wij u helpen?

Rondleiding aanvragen

Over onze verpleegzorg

Rondleiding aanvragen

Als u een duidelijker beeld wilt krijgen van één van onze woonzorgcentra kunt u, voordat u een beslissing neemt over uw eventueel verblijf bij ons, een rondleiding aanvragen bij één van onze cliëntadviseurs. Zij zijn onder meer verantwoordelijk voor de wachtlijstbegeleiding en de zorgtoewijzing binnen onze locaties.

U kunt onze cliëntadviseurs tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 0900-22 33 440 (lokaal tarief) of u stuurt een e-mail naar: clientadviseur@envida.nl
 

DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
Voor de 94-jarige mevrouw Van Pelt is het elke dag zondag, zó gelukkig is ze in woonzorgcentrum Croonenhoff in de Maastrichtse wijk Heer. ‘Ik vind het hier buitengewoon fijn’.
Lees meer
onze clienten vertellen
De 92-jarige mw. Vrijens woont sinds februari 2018 in woonzorgcentrum Lenculenhof aan de Abstraat in Maastricht waar ze zich vanaf haar binnenkomst op haar plek voelt. ‘Een hele zorg minder, zowel
Lees meer
onze clienten vertellen
'Ik hou niet van stilzitten'
Ze koos voor Lenculenhof omdat haar vriendin, met wie ze al 32 jaar bevriend was, er woonde. Inmiddels woont Rie Franssen- van den Heuvel al bijna zes jaar in het zorgcentrum.
Lees meer
|