Hoe kunnen wij u helpen?

Zorgboerderij De Vreugdehoeve

Naar alle zorgcentra

Zorgboerderij De Vreugdehoeve

 
Contactgegevens
Hekstraat 70
6235 NL Ulestraten

06-21 80 13 92

Net buiten Meerssen in het gehucht Humcoven ligt onze zorgboerderij De Vreugdehoeve. Samen met de familie Cordewener bieden wij hier een bijzondere vorm van dagbesteding aan, waarbij agrarisch werk en zorg hand in hand gaan. Onze zorgboerderij is bedoeld voor ouderen die wel nog zelfstandig wonen, maar last hebben van vergeetachtigheid of door een lichamelijke beperking weinig uit huis komen.

Wij laten u graag kennismaken met het boerenleven. U mag bijvoorbeeld meehelpen met de dagelijkse werkzaamheden, zoals het verzorgen van de dieren of de moestuin. Met de groenten en kruiden uit de tuin bereiden wij graag een verse maaltijd. Wij drinken ook vaak samen een kop koffie in de woonkamer of op het terras. Of we doen een leuk spel. Voorop staat dat iedereen plezier beleeft en geniet van elkaars gezelschap.

Voor deze dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie wordt gedaan door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Zij bepalen of en welke zorg u krijgt in de vorm van een vastgesteld aantal uren per week.

Als u zich wilt aanmelden of een keertje wilt komen kijken, neem dan gerust contact met ons op, tel: 06-21 8 013 92.

DEEL DEZE PAGINA OP

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.