Hoe kunnen wij u helpen?

St. Jozef

Naar alle zorgcentra

St. Jozef

 

Met ingang van 21 juli dragen we in huis weer neusmondmaskers. Klik HIER voor de concrete informatie hierover.


OVER HUIZE SINT JOZEF

In het overgrote deel van 2020, en ook nog enkele maanden in 2021, vindt er een grote renovatie plaats binnen woonzorgcentrum Appelgaard in Margraten. Die verbouwing brengt veel overlast met zich mee. Daarom is ervoor gekozen om de bewoners tijdelijk te verhuizen.

Tijdens de verbouwing van Appelgaard Margraten verblijven 38 bewoners in Kloosterhof (in een vleugel van het gebouw van Zusters onder de Bogen in Maastricht). Vijftien andere bewoners zijn tijdelijk gehuisvest in Huize St. Jozef in Valkenburg. 

Kwaliteit van wonen, welzijn en zorg in St. Jozef in Valkenburg zijn conform visie Verpleegzorg van Envida. De terug verhuizing naar de volledig gerenoveerde locatie Appelgaard is medio 2021 gepland.

DEEL DEZE PAGINA OP

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.

Contactgegevens
Kloosterweg 34
6301 WK Valkenburg

043-609 94 75