Hoe kunnen wij u helpen?

St. Jozef

Naar alle zorgcentra

St. Jozef

UPDATE CORONA

Binnen Huize Sint Jozef zijn momenteel geen besmettingen.
 
Contactgegevens
Kloosterweg 34
6301 WK Maastricht

043-631 48 30

OP BEZOEK

11.01.2021: Binnen St. Jozef zijn er geen coronabesmettingen. Bezoek is welkom tussen 14.00-16.00 uur en tussen 18.00-20.00 uur. 

OVER HUIZE SINT JOZEF

In het overgrote deel van 2020, en ook nog enkele maanden in 2021, vindt er een grote renovatie plaats binnen woonzorgcentrum Appelgaard in Margraten. Die verbouwing brengt veel overlast met zich mee. Daarom is ervoor gekozen om de bewoners tijdelijk te verhuizen.

Tijdens de verbouwing van Appelgaard Margraten verblijven 38 bewoners in Kloosterhof (in een vleugel van het gebouw van Zusters onder de Bogen in Maastricht). Vijftien andere bewoners zijn tijdelijk gehuisvest in Huize St. Jozef in Valkenburg. 

Kwaliteit van wonen, welzijn en zorg in St. Jozef in Valkenburg zijn conform visie Verpleegzorg van Envida. De terug verhuizing naar de volledig gerenoveerde locatie Appelgaard is medio 2021 gepland.

DEEL DEZE PAGINA OP

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Envida neemt deel aan Zorgkaart Nederland. Deze landelijke waarderingssite voor de zorg is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. Mensen die zorg ontvangen, hebben de mogelijkheid om (de kwaliteit van) hun zorgverlener te waarderen aan de hand van zes thema’s op de website, inclusief een toelichting daarop. Op die manier verzamelt ZorgkaartNederland kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. De website is daarmee een zeer bruikbare informatiebron voor mensen die informatie zoeken over een zorgverlener. De waarderingen helpen hen om een weloverwogen keuze te maken. Voor Envida zijn de waarderingen op zorgkaartnederland.nl een impuls voor continue kwaliteitsverbetering.