Hoe kunnen wij u helpen?

Herstelafdeling het Paviljoen

Naar alle zorgcentra

Herstelafdeling het Paviljoen

Herstelafdeling het Paviljoen is gevestigd in woonzorgcentrum La Valence van Envida
 

Het verblijf in het Paviljoen is tijdelijk, ter overbrugging naar een vaste plek in een woonzorgcentrum, of voor revalidatie, reactivering en somatische zorgverlening. Deze afdeling is niet bedoeld voor mensen die lijden aan dementie. De zorg is vooral gericht op herstel van mensen. Mocht blijken dat iemand na zijn herstelperiode niet meer terug naar huis kan, gaan we samen met hem of haar op zoek naar een vaste plek in een woonzorgcentrum van Envida.

Er is veel vraag naar dit soort herstelzorg. Door de afbouw van verzorgingshuizen komen sindsdien veel mensen met acute problemen in het ziekenhuis terecht. Dat is voor ouderen niet de beste plek om te herstellen. Het paviljoen leent zich daar veel beter voor. De gezamenlijke afdeling is er ook voor mensen die al een indicatie hebben voor een zorgcentrum, maar door de wachtlijsten thuis moeten blijven of in het ziekenhuis terecht komen.  

Contactinformatie en bezoektijden
U kunt uw mobiele telefoon gebruiken op afdeling het Paviljoen. Verder is de afdeling bereikbaar via T 043 043-631 61 00. Het Paviljoen is gehuisvest in La Valence. Bezoek is van harte welkom van 14 tot 20 uur, waarbij van 16.30 tot 18 uur niet de  voorkeur heeft in verband met het eten.

In verband met corona mag is per bewoner maximaal 1 bezoeker per dag toegestaan  (+ eventueel kinderen tot en met 12 jaar uit hetzelfde huishouden). Dit aanleiding van de per 20 januari aangescherpte wetgeving.

DEEL DEZE PAGINA OP
Contactgegevens
Gronsvelderweg 140
6229 VN Maastricht

043-6316200
Vraag naar een van onze cliëntadviseurs