Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

De Schakel

Naar alle zorgcentra

De Schakel

Bedoeld voor patiënten (met name kwetsbare ouderen) die na een bezoek aan de Spoedeisende Hulp of Huisartsenpost niet meteen naar huis kunnen, maar die ook niet opgenomen hoeven te worden in het ziekenhuis.
 

Extra maatregelen

Maastricht, 1 november: Vanwege een coronabesmettingen zijn er op de Schakel aangescherpte maatregelen.

  • Bezoek in afstemming met de afdeling
  • Bezoek aan COVID-patiënt alleen met volledige bescherming (PBM)

Over De Schakel

De Schakel is bedoeld voor patiënten (met name kwetsbare ouderen) die na een bezoek aan de Spoedeisende Hulp of Huisartsenpost niet meteen naar huis kunnen, maar die ook niet opgenomen hoeven te worden in het ziekenhuis. Tijdens uw verblijf op De Schakel wordt passende en ondersteunende zorg voor u geregeld zodat u niet onnodig lang in een ziekenhuisbed hoeft te liggen. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke opvang in een verzorgingshuis, passende wijkverpleging of geriatrische revalidatie.  

Contactinformatie en bezoektijden

U kunt uw mobiele telefoon gebruiken op De Schakel. Verder is de afdeling bereikbaar via T 043-631 61 00. De Schakel is gehuisvest in La Valence. Bezoek is van harte welkom van 14 tot 20 uur, waarbij van 16.30 tot 18 uur niet de voorkeur heeft in verband met het eten. 

In verband met corona zijn er maximaal 2 volwassen bezoekers per dag toegestaan. Die hoeven niet per se uit hetzelfde huishouden te zijn. (+ eventueel kinderen tot en met 12 jaar).

DEEL DEZE PAGINA OP
Contactgegevens
Gronsvelderweg 140
6229 VN Maastricht

043-631 61 00