Hoe kunnen wij u helpen?

Samen naar de film: The Aftermath

Agenda

Samen naar de film: The Aftermath

In samenwerking met Euroscoop Maastricht nodigen wij u wederom uit voor een gezellige ochtend in de bioscoop. Op zaterdag 11 mei kunt u genieten van de film The Aftermath.
 

The Aftermath speelt zich af in naoorlogs Duitsland in 1946. Tijdens de strenge winter arriveert Rachael Morgan (Keira Knightley) in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen. Maar onderweg naar hun nieuwe huis, ontdekt Rachael tot haar schrik dat Lewis een onverwacht besluit heeft genomen: Ze zullen hun nieuwe huis delen met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn getraumatiseerde dochter. In deze geladen sfeer maken vijandigheid en verdriet de weg vrij voor passie en verraad. De film is gebaseerd op de internationale bestseller van Rhidian Brook,

Zaterdag 11 mei: 
The Aftermath


niet toegankelijk voor personen jonger dan 16 jaar!

Start film:        11.00 uur
Deuren open:  vanaf 10.15 uur
Ledenprijs:       € 6,- per persoon inclusief koffie / thee en iets lekkers in de 
                          pauze

Reserveren:

Bioscoopkaartjes kunt u reserveren bij Service van Envida, tel. 043 – 369 06 10 of via e-mail: service@envida.nl. De betaling geschiedt op vertoon van uw ledenpas direct aan de kassa van Euroscoop Maastricht. U kunt uw gereserveerde kaarten eventueel vanaf zaterdag 4 mei ophalen bij Euroscoop Maastricht, Wilhelminasingel 39, op 5 minuten lopen vanaf het station Maastricht. De bioscoop beschikt ook over een eigen parkeergarage (tarief € 3,- per auto).

DEEL DEZE PAGINA OP