Hoe kunnen wij u helpen?

Rondleiding en lunch Hotelschool Maastricht

Agenda
In het midden van een prachtig park ligt het eeuwenoude Château Bethlehem. Het kasteel is voor veel gasten een thuis ver van huis en wordt gerund door studenten van de Hotel Management School Maastricht. Door het concept 'learning on the job' verwerven de studenten praktische
ervaring op elke afdeling van het hotel. In het sfeervolle restaurant L'Etoile worden de heerlijkste
seizoensgebonden gerechten, bereid met lokale ingrediënten, geserveerd. Elke maand wordt er een nieuw en innovatief menu gepresenteerd.
 

Tijdens uw bezoek krijgt u een rondleiding door het hotel en kunt u een kijkje nemen in de kamers. Tevens krijgt u informatie over de rijke historie van het kasteel en maakt u kennis met de studenten. Deze rondleiding wordt afgesloten met een tweegangen menu bestaande uit een voor- en hoofdgerecht en een kop koffie of thee met huisgemaakte friandises (kleine, meestal zoete hapjes). Voor de rondleiding is het belangrijk om te weten dat er trappen gelopen moeten worden. Buiten op het terrein zijn kinderkopjes.

Prijs: € 26,50 voor leden van Service van Envida (inclusief rondleiding, presentatie, lunch en een drankje)
Aanmelden: Service van Envida via 043 - 369 06 10 of per e-mail: service@envida.nl

 

Actie voor leden Service van Envida

Bij een 4-gangen diner in het restaurant van de Hotelschool krijgt u per tafel een gratis fles wijn aangeboden
op vertoon van uw ledenpas. Het aanbod geldt vanaf 8 januari 2018 voor het gehele jaar. Tijdens de schoolvakanties is het restaurant gesloten.

Reserveren is noodzakelijk via frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of 043 - 352 82 92. Vermeld daarbij dat u een ledenpas heeft van Service van Envida.

Voor meer informatie over het menu, de prijzen en beschikbaarheid kunt u kijken op
www.hotelschoolmaastricht.nl/teaching-hotel-maastricht/design-restaurant-maastricht

DEEL DEZE PAGINA OP