Hoe kunnen wij u helpen?

Mary Poppins Returns

Agenda

Mary Poppins Returns

In samenwerking met Euroscoop Maastricht nodigt Service van Envida u wederom uit voor een gezellige ochtend in de bioscoop. Op zaterdag 9 februari kunt u genieten van de film Mary Poppins Returns.
 

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef deze musicalfilm met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins!

Wanneer:        Zaterdag 9 februari :                      
Start film:        11.00 uur
Deuren open:  vanaf 10.15 uur

De prijs van het toegangskaartje is €5,50 inclusief koffie / thee en iets lekkers

Reserveren

Bioscoopkaartjes kunt u  reserveren bij Service van Envida, tel. 043 – 369 06 10 of via e-mail: service@envida.nl. De betaling geschiedt op vertoon van uw ledenpas direct aan de kassa van Euroscoop Maastricht. U kunt uw gereserveerde kaarten eventueel al eerder ophalen bij de bioscoop. Euroscoop Maastricht is gelegen aan de Wilhelminasingel 39, op 5 minuten lopen vanaf het station Maastricht. De bioscoop beschikt ook over een eigen parkeergarage (tarief € 3,- per auto).

DEEL DEZE PAGINA OP