×
Waar kan ik personenalarmering aanvragen?

U kunt personenalarmering aanvragen door te bellen met onze medewerkers van het Servicebureau. Zij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via 043 - 369 06 10. Hun e-mail adres is service@envida.nl. Meer informatie vindt u als u op deze link klikt.

Wat moet ik doen als ik de zender van mijn personenalarmering kwijt ben?

Dat is vervelend en geeft een onveilig gevoel. De zender waaraan de alarmeringsknop is bevestigd, is namelijk onmisbaar. Weet u zeker dat u hem buitenshuis bent kwijtgeraakt? In dat geval wordt het moeilijk. U kunt hooguit bij het politiebureau navragen of iemand een zender heeft afgegeven.

Bent u niet buiten geweest met uw zender, dan moet u misschien toch nog eens heel goed zoeken in uw woning, want aan de aanschaf van een nieuwe zender zijn hoge kosten verbonden. 

Heeft u daadwerkelijk een nieuwe zender nodig, dan vragen wij u om contact op te nemen met 043 - 369 06 10.

Hoe kan men gebruik maken van de diensten van Envida Ledenservice?

Alleen leden kunnen gebruik maken van onze diensten, met uitzondering van de Personenalarmering. Leden kunnen telefonisch (043 - 369 06 10) of via mail (ledenservice@envida.nl) diensten aanvragen, zodat wij u in contact kunnen brengen met onze samenwerkingspartner(s).

Zijn alle diensten gratis?

Nee, aan de meeste diensten zijn kosten verbonden. Leden ontvangen natuurlijk wel aantrekkelijke kortingen op de gangbare tarieven.

DEEL DEZE PAGINA OP