×

Wandel jezelf positief gezond

Wilt u ook op een laagdrempelige manier in beweging komen en aan de slag gaan met uw eigen positieve gezondheid? Meld u dan aan voor de Cursus Wandel Jezelf Positief Gezond.

In kleine groepjes van 4 tot 8 personen wordt er onder leiding van een ervaren wandelcoach gecertificeerd in het trainen van Positieve Gezondheid samen gewandeld. De cursus bestaat uit zes keer een wandeling van één uur. Afhankelijk van de te kiezen wandellocatie wordt er of wekelijks of om de week rustig gewandeld. Elke keer komt er één thema van positieve gezondheid aan bod (dagelijks functioneren, lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, kwaliteit van leven, zingeving en meedoen). Het betreft een leerzaam coaching-traject in positieve gezondheid en is veel meer dan wandelen alleen. Door de wandelsessies komt u dichter tot u zelf en krijgt u waardevolle inzichten waarmee u concreet aan uw positieve gezondheid kunt werken. Er is altijd een wandeling bij u in de buurt in een mooi natuurgebied.

Kosten:

Leden betalen € 75,- voor 6 keer een wandeling van 1 uur. De eerste 100 deelnemers ontvangen tevens een goodie bag. Niet-leden betalen € 95,-

Wandelingen en inschrijven

Klik hier voor alle wandelingen, data en tijdstippen. Ook kunt u zich hier voor een wandeling inschrijven.


MEER INFO EN INSCHRIJVEN