×

Gratis webinar van dokter Tamara

"Impact van leefstijl op uw gezondheid"

Bent u benieuwd naar de impact van leefstijl op uw gezondheid en wilt u weten hoe u met kleine veranderingen al veel winst kunt behalen? Volg dan het gratis webinar van de bekende huisarts Tamara de Weijer. 

"Leefstijl is véél meer dan voeding, dat hoort u me vaak zeggen. Als u mij al volgt, dan komt het 'Leefstijlkompas' u vast bekend voor. In mijn boeken en het Online Leefstijlprogramma gebruik ik het om u te helpen een richting te kiezen. Niet alleen goede voeding, maar ook beweging, slaap, ontspanning, zingeving en verbinding zijn rechtstreeks van invloed op uw gezondheid. Het is wetenschappelijk aangetoond dat ze allemaal bijdragen aan een betere gezondheid. En alles hangt ook met elkaar samen: gaat u beter eten? Dan zult u ook beter gaan slapen. En slaapt u beter? Dan heeft u ook meer energie om te bewegen. 

Maar anders eten, bewegen en uitrusten dan u gewend bent, is best lastig. Tegelijkertijd is het ook een kwestie van gewoon beginnen en doen. Doen wat bij u past, in kleine overzichtelijke stapjes. Tijdens het webinar vertel ik hoe u ook op een makkelijke manier een leefstijl expert kunt worden en vertel ik u meer over wat u kunt verwachten van het Leefstijlprogramma.

Trouwens, u hoeft geen ervaren chefkok of sporter te zijn om al snel mooie resultaten te behalen.

Kijkt u mee?

Het webinair zal plaatsvinden op dinsdag 4 oktober van 19.30 tot 20.30. U ontvangt na aanmelding een link naar het webinair. Aanmelden kan via het inschrijfformulier bovenaan deze pagina of te bellen naar 043-3690610.