×

Gratis lid worden!

Word nu gratis lid voor de rest van het jaar 2020 en ontvang een kersenpitkussen cadeau!

Lid worden

Voor het lidmaatschap betaalt u in 2021 slechts €18,95 per kalenderjaar!

Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Als lid profiteert u van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen. Zo heeft u uw lidmaatschap gauw terugverdiend! Tevens ontvangt u 3 keer per jaar ons ledenmagazine "Gezond Thuis". Hierin leest u interessante artikelen over gezondheid en welzijn, verhalen van leden, welke activiteiten er gepland staan en nog veel meer! 

U kunt gelijk gebruik maken van onze handige hulp in en om huis, meedoen aan één van onze cursussen, gratis loophulpmiddelen lenen, gebruik maken van onze collectiviteitskorting bij VGZ of CZ of een gezellige activiteit bezoeken. Dit is maar een greep uit ons aanbod! Het totale aanbod staat op deze site, neem eens een kijkje! 

Ervaar het comfort van het Sissel® Cherry kersenpitkussen

De kersenpitten in dit kussen geven een aangename, natuurlijke en zachte massage waardoor uw (pijn)klachten kunnen verminderen. te gebruiken bij o.a. spierspanningen, rugpijn of indigestie (een vol gevoel na de maaltijd). Vóór gebruik warmt u het kussen, ook wel 'droge kruik' genoemd, eenvoudig op in de magnetron of de oven. Dit 'warmtekussen' is een bewezen hulpmiddel voor thuisgebruik en is geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen. 


LID WORDEN