×

EHBO tips van Univé

De meeste ongelukken gebeuren in en rondom het huis. Weet u wat u moet doen? Bekijk de EHBO tips van Univé een leer wat u moet doen.

Nu het coronavirus een aanzienlijke invloed heeft op ons dagelijks leven zijn we extra voorzichtig. Iedereen houdt zich aan de regels en blijft zoveel mogelijk thuis. Helaas gebeuren de meeste kleine ongelukken nog altijd in en om het huis. Omdat mensen juist in deze tijd misschien minder snel naar de huisarts of het ziekenhuis (willen) gaan, biedt Univé online EHBO-tips aan.

Bekijk hier de video’s de EHBO-tips van Univé

Verkorte online cursus EHBO

Wilt u nog meer weten over hoe om te gaan met ongelukken in en rond het huis? Dan kunt u de verkorte online cursus EHBO voor Kinderen of EHBO voor Volwassenen volgen. Via Univé kost deze cursus geen € 29,95, maar slechts € 4,95. Deze verkorte online cursussen duren ongeveer 2 uur. Klik hier voor meer informatie

Waarom een EHBO-cursus?

Het is fijn als je weet hoe je een ander kunt helpen in geval van nood. Een pleister plakken, dat kunnen we allemaal. Maar weet u wat te  doen bij een breuk? Of een tweedegraads brandwond?

Univé vindt het belangrijk dat meer mensen kennis hebben van eerste hulp. En dat we naar elkaar omzien en elkaar helpen. Daarom biedt de coöperatie in deze vreemde Corona tijd haar leden, maar ook niet-leden, samen met Livis een cursus aan voor een klein bedrag! Leer in een verkorte cursus hoe te handelen in een noodsituatie of bij een breuk of val.


Meer informatie