×

Maatregelen rondom het Coronavirus

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Envida Ledenservice heeft daarom maatregelen getroffen rondom het Coronavirus. Lees hieronder wat er gewijzigd is.

  • Onze maaltijdservice via Apetito blijft uw maaltijden gewoon bezorgen, er zijn extra mensen ingezet om de drukte aan te kunnen.
  • Alle cursussen en workshops zijn geannuleerd tot 6 april. Het betreft de Geheugencursus, Cursus Beter Slapen, Workshop Smartphone, Workshop Tablet, Zwemmen tijdens Envida uren, Bewegen met Chronische klachten en Yoga.
  • De Rijbewijskeuringen zijn geannuleerd tot 6 april.
  • Indien u een afspraak heeft staan met één van onze dienstverleners aan huis en u niet zeker weet of deze doorgaat dan kunt u het beste contact opnemen met de dienstverlener zelf. Indien dit voor u niet mogelijk is dan kunt u contact met ons opnemen via 043-3690610.
  • Medewerkers van Envida Ledenservice worden ook ingezet op de zorglocaties van Envida vanwege het feit dat hulp hier het hardste nodig is. Hierdoor is de bezetting iets kleiner dan normaal. Uiteraard zijn wij gewoon telefonisch en via e-mail bereikbaar. Het kan zijn dat u iets langer moet wachten op een antwoord dan u normaal van ons gewend bent. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en hopen op uw begrip hiervoor.