×

Collectieve zorgverzekering

Het einde van het jaar is bij uitstek de tijd om uw zorgverzekering weer eens onder de loep te nemen. Het vergt soms wat uitzoekwerk, maar het kan wel lonen. Naast het vergelijken van de premie loont het zich ook om goed naar de vergoedingen te kijken. Envida Ledenservice biedt in samenwerking met AON twee collectieve zorgverzekeringen aan waaruit u kunt kiezen: VGZ en CZ

Declareren lidmaatschap Envida Ledenservice

Nog een bijkomend voordeel is dat zowel VGZ  als CZ het lidmaatschap van Envida Ledenservice vergoed. In januari ontvangt u de nieuwe ledenpasbrief. Deze brief kunt u declareren bij beide zorgverzekeraars. Let op! U kunt het lidmaatschap alleen declareren als u verzekerd bent via ons collectief bij VGZ en u een aanvullende verzekering Zorgt Goed, Zorgt Beter of Zorgt Best heeft. Indien u klant bent bij CZ dan kunt u het lidmaatschap alleen vergoed krijgen als u de aanvullende verzekering "Leden" heeft. 

Wilt u precies weten hoeveel korting op welke verzekering u krijgt? Of welke extra vergoedingen u krijgt bij de  aanvullende verzekeringen van VGZ? Klik dan op onderstaande link(jes).

Meer informatie VGZ

Meer informatie CZ