×

Bijeenkomst Erven en Schenken

Ledenactiviteit

Wilt u graag weten hoe u gebruik kunt maken van de mogelijkheden om vermogen over te hevelen aan uw (klein)kinderen? Wenst u eenvoudig inzicht te krijgen in uw inkomens- en vermogenspositie? Heeft u vragen over hoe u meer rendement uit uw vermogen kunt halen? Dan is de bijeenkomst erven en schenken iets voor u!

Rabobank organiseert samen met Envida Ledenservice een bijeenkomst over de financiële mogelijkheden hoe u anderen kunt helpen om hun ambities waar te maken maar ook hoe u zelf inzicht in uw financiën kunt houden en uw vermogen op een aantrekkelijke manier kunt inzetten om uw eigen dromen te realiseren.

In vogelvlucht wordt u geïnformeerd over de verschillende schenkingsmogelijkheden en hoe u dit kunt regelen. Private Banker, Louk Ramakers, presenteert u de verschillende mogelijkheden die het aantrekkelijk maken om vermogen over te hevelen en om erfbelasting te besparen. Daarnaast zal Louk tevens uitleggen hoe u bij de Rabobank op een eenvoudige manier inzicht kunt krijgen in uw inkomens- en vermogenspositie en hoe u mogelijkerwijs meer rendement kunt halen uit uw vermogen.

De bijeenkomst ‘Erven en schenken’ wordt gehouden op maandagavond 18 juli. Deze begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Locatie voor deze bijeenkomst is Rabobank, Bergerweg 49 te Sittard. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Programma maandag 18 juli

19.00 - 19.30         Ontvangst

​19.30 - 20.30         Presentatie erven en schenken

​20.30 - 21.30         Dialoog en nazit

​21.30                     Einde programma

Aanmelden? Klik hier