×

Telefonisch adviesgesprek over uw zorgverzekering

Op 12 november zijn de nieuwe premies van de zorgverzekeringen weer bekend! We willen graag een zorgverzekering die goed aansluit bij onze behoeften. Envida Ledenservice werkt al jarenlang samen met Aon. Deze toonaangevende verzekeringsadviseur regelt en beheert de collectiviteitskorting voor onze leden met een zorgverzekering bij VGZ en CZ.

Corona bracht veel veranderingen in ons dagelijkse leven. En daarmee ook nieuwe onzekerheden. Bijvoorbeeld over uw zorgverzekering. Het is geen nieuws dat er ieder jaar weer zaken veranderen. Maar nu Corona in 2020 onze volle aandacht had en ons leven zo drastisch veranderde, moeten we dan rekening houden met meer en andere veranderingen? Heeft de pandemie impact op de zorgpremie? Of op het eigen risico? En wordt een Coronatest bijvoorbeeld vergoed?

We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft over de wijzigingen van uw zorgverzekering in 2021. Daarom kunt u dit jaar weer bij Aon terecht voor een persoonlijk telefonisch adviesgesprek. Als u nu alvast een afspraak regelt dan weet u zeker dat u mooi op tijd bent om alles goed te kunnen regelen. Na de bekendmaking van de premies, wordt het een stuk drukker. Verzeker u zelf alvast van een afspraak!

Telefonische afspraak:
Neem contact op met Aon voor het maken van een telefonische afspraak via 088 - 810 81 03. U maakt dan alvast een afspraak voor medio november of begin december. Op de afgesproken dag en tijdstip wordt u door Aon teruggebeld.