×

Het was een Zondag in het zuiden

Toneelgroep Maastricht en De Maaspoort presenteren de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden van 19 juli tot en met 2 september 2023 in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

Het Verhaal

19 december 1993. Het is een zondag in het zuiden, niks aan de hand. Wat begon als een hoge waterstand van de Maas, groeide binnen een paar dagen uit tot een watersnood die een dorp totaal overrompelde. En tegelijkertijd dichterbij elkaar bracht dan ooit. Het was Zondag in het Zuiden.

Radiojournalist Sarah ziet de ramp als dé kans op een mooie reportage, de doorbraak in haar carrière. Maar dat moet ze wel nog bewijzen op de radioredactie van Omroep Limburg. Haar ouders proberen koste wat kost hun boerderij en de beesten veilig te stellen. Evacueren is geen optie, zelfs niet als het leger het eist. Dat is zeer tegen de wens in van hun oudste dochter die halsoverkop met haar vriend naar Nederland reist om haar familie bij te staan. Het hele dorp komt samen om elkaar en hun dorp te beschermen. Burgemeester Laurens Ruiten denkt genoeg tijd te hebben om zijn dorpen in Noord Limburg te redden. Ondanks al zijn inspanningen, loopt hij volgens zijn raadsleden achter de feiten aan. De druk wordt opgevoerd. Totdat hij opeens spoorloos verdwijnt.

Ledenvoordeel

Korting (15%) op 1e rangstickets. 
Leden betalen € 58,- euro (incl. servicekosten) i.p.v. € 67,75.
Deze actie geldt voor alle voorstellingen en is geldig t/m 19-07-2023.

Tickets bestellen

U krijgt via deze link rechtstreeks toegang tot de bestel pagina van Eventim.

  • Korting wordt geactiveerd door het ingeven van uw lidmaatschapsnummer. 
  • Na het selecteren van de datum, kunt u bovenaan de pagina een code ingeven. 
  • Geef hier uw lidmaatschapsnummer in en klik op Toon Actie. De korting wordt meteen zichtbaar.
  • Per lidmaatschapsnummer kunnen er 8 kaarten met korting gekocht worden. 

Wij wensen u veel plezier bij deze Spectakel Musical!