×

LEDENACTIVITEITEN

Samen naar de film: The Peanut Butter Falcon

De winter is in volle gang. Het perfecte seizoen om een bezoekje aan de bioscoop te brengen. Uiteraard hebben we weer een mooie film voor u uitgekozen. In samenwerking met Euroscoop Maastricht draaien we op zaterdag 15 februari “The Peanut Butter Falcon” voor u. We hopen u dan te mogen verwelkomen!

Evenement

15-02-2020 11:00 - 13:00

The Peanut Butter Falcon

De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis. The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. Het beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’

Zaterdag 15 februari:  The Peanut Butter Falcon

De film start om 11.00 uur

Deuren open vanaf 10.15 uur

De toegang bedraagt € 6,- per persoon inclusief koffie / thee / ranja en iets lekkers

Reserveren

Bioscoopkaartjes kunt u reserveren bij Envida Ledenservice, tel. 043 – 369 06 10 of via e-mail: ledenservice@envida.nl. De betaling geschiedt op vertoon van uw ledenpas direct aan de kassa van Euroscoop Maastricht. U kunt uw gereserveerde kaarten eventueel een week voordat de betreffende voorstelling begint ophalen bij Euroscoop Maastricht, Wilhelminasingel 39, op 5 minuten lopen vanaf het station Maastricht. De bioscoop beschikt ook over een eigen parkeergarage (tarief € 3,- per auto).