×

LEDENACTIVITEITEN

VVN Opfriscursus Fiets en Verkeer met praktijk

Veilig Verkeer Nederland organiseert voor de inwoners van Eijsden, Valkenburg en Vaals een gezellige opfriscursus Fiets en Verkeer met in de middag een praktijkgedeelte. Kom dus op de fiets of e-bike!

Alle 50-plussers die graag willen blijven fietsen en met elkaar ervaringen, leuke routes en tips willen uitwisselen, zijn van harte welkom

Deze opfriscursus staat onder leiding van experts van Veilig Verkeer Nederland en in het teken van vrij bewegen in het verkeer, ondanks dat we allemaal een jaartje ouder worden.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. slim omgaan met drukke fietspaden, kwetsbaarheid in het verkeer, conditie van het lichaam en veilig fietsen.

Onder het genot van een kopje koffie en/of thee met kleine traktatie leren deelnemers met behulp van praktische filmpjes, foto’s en stellingen meer over veilig fietsen. Na een goed verzorgde lunch krijgen de deelnemers (als gewenst) een gratis fietsspiegel geïnstalleerd door een lokale fietsenhandelaar. Voordat de middag wordt afgesloten wordt er buiten een parcours gereden waarbij men praktische tips krijgt aangereikt.

EIJSDEN

Wanneer: donderdag 18 juli van 10.00 tot 15.00 uur in Eijsden. U ontvangt via mail een week voor aanvang een bevestiging met de locatiegegevens (houd mail/spam in de gaten).

Voor wie: iedere inwoner van Eijsden-Margraten

Aanmelden: heeft u interesse in deze opfriscursus, dan kunt u zich aanmelden via deze link tot uiterlijk een week voor aanvang. Bellen kan ook: 088-5248850 (kantoortijden) of mailen naar steunpunt@vvn.nl o.v.v. 'VVN Opfriscursus Fiets Eijsden + de datum. Vermeld in de mail uw NAW-gegevens, telefoonnummer en de plaats en datum van de cursus waaraan u wilt deelnemen.

VALKENBURG AAN DE GEUL

Wanneer: donderdag 25 juli van 10.00 tot 15.00 uur in Valkenburg aan de Geul. U ontvangt via mail een week voor aanvang een bevestiging met de locatiegegevens (houd mail/spam in de gaten).

Voor wie: iedere inwoner van Valkenburg aan de Geul

Aanmelden: heeft u interesse in deze opfriscursus, dan kunt u zich aanmelden via deze link tot uiterlijk een week voor aanvang. Bellen kan ook: 088-5248850 (kantoortijden) of mailen naar steunpunt@vvn.nl o.v.v. 'VVN Opfriscursus Fiets Valkenburg aan de Geul + de datum. Vermeld in de mail uw NAW-gegevens, telefoonnummer en de plaats en datum van de cursus waaraan u wilt deelnemen.

Let op! dit wordt door VVN georganiseerd voor inwoners van de desbetreffende gemeente. Zodra dit ook in andere gemeenten wordt georganiseerd dan leest u hierover in een toekomstige nieuwsbrief.