×

LEDENACTIVITEITEN

Ledendagen GaiaZOO

Kom naar de ledendagen GaiaZOO op zaterdag 8 en zondag 9 oktober en beleef een fantastisch dagje uit!

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept meerdere malen gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. Met oog voor detail is in het Zuid-Limburgse heuvellandschap een prachtig aangelegd park gecreëerd met natuurlijke en ruime verblijven waarin dieren soorteigen gedrag kunnen vertonen. Je reist in GaiaZOO in één dag over de hele wereld. Tijdens een wandeling door een glooiend heuvellandschap, ontmoet je unieke diersoorten, zoals rode panda's, veelvraten, giraffen en gorilla's. Vergeet geen bezoek te brengen aan limburgHUIS, waar je oog in oog staat met diverse bedreigde diersoorten van eigen bodem.

Leden betalen € 22,- per persoon voor de ledendag (t.w.v € 39,-)

Het arrangement van deze ledendag bestaat uit:

Entree tot het park
Combi Deal Lunch (of smulbox)
Plattegrond
Speurtocht voor de kinderen
Gratis parkeren

Programma

Vanaf 10.00 uur: start ledendag

Bij aankomst wordt uw e-ticket gescand en ontvangt u alle benodigheden voor uw parkbezoek: plattegrond, parkticket en een combideal voor de lunch.

Tegen inlevering van de combideal kunnen volwassenen een keuze maken uit twee lunch mogelijkheden:

  • Combideal Vlaamse Variatie: vlaamse friet met snack naar keuze en frisdrank naar keuze (Coca-Cola, Sisi, 7-Up of Sourci 

          of

  • Combideal Liefde voor brood: 1 luxe broodje naar keuze met warme drank naar keuze

Voor de kinderen vanaf 3 jaar hebben wij een speciale smulbox en speurtocht. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang (zonder smulbox).

17.00 uur: einde ledendag (sluitingstijd park)