×

LEDENACTIVITEITEN

Ledendagen in GaiaZOO

De ledendagen staan gepland op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2020. Kom ook naar één van onze ledendagen en profiteer van een speciaal arrangement exclusief voor leden van Envida Ledenservice. Leden betalen € 19,20 per persoon voor het Envida Arrangement (Entree, Combi Deal Lunch en gratis parkeren.) Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang (enkel entree, bij dit ticket is geen combideal inbegrepen).

Evenement

31-10-2020
01-11-2020

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met ’s werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag! In 2020 is de dierentuin opnieuw verkozen tot ANWB’s Leukste uitje van Nederland!

Bezoek op de Afrikaanse Savanna de imposante neushoorns, de statige giraffen en natuurlijk de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw. Een bijzondere ervaring wacht in Rainforest waar in het apenbos de doodshoofd- en brulapen zelfs boven je hoofd door de takken klauteren! In Taiga speur je vanaf grote hoogte via het 360° panorama uitkijkterras naar berberapen, lynxen en gieren.

Voor de kids biedt GaiaZOO een waar speel- en klimparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino speelpark en de spannende touwbruggen en spectaculaire nieuwe speeltorens van de SavannaTour.

Tickets kunnen tot 24 oktober 2020 gekocht worden via deze Link

Programma:

Vanaf 10.00 uur Aankomst
Bij de hoofdingang ontvangt u bij de Envida stand op vertoon van uw online ticket en ledenpas uw parkeerkaart. Tevens ontvangt u een flyer met voedertijden, plattegrond en bon voor de Combi Deal.

10.00 – 17.00 uur Eigen tijd in park
U bezoekt het park op eigen gelegenheid.

12.00 – 14:00 uur Combi Deal in restaurant van Gaia
Keuze uit Combi Deal Liefde voor brood (1 luxe broodje naar keuze met warme drank) of Combi Deal Vlaamse variatie (Vlaamse friet met snack en frisdrank naar keuze  (Pepsi, Sisi, 7-up, Sourcy rood/blauw). Kinderen mogen kiezen voor een smulbox (frites met mayonaise, een kipsnack, een drankje en een leuke kleine verrassing.

17.00 uur Einde ledendag

Corona maatregelen: Heeft u verkoudheidsklachten? Dan vragen wij u thuis te blijven. In dit geval is het mogelijk om de bezoekdatum te verzetten