×

LEDENACTIVITEITEN

Ledendagen in GaiaZOO

De ledendagen staan gepland op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2020. Kom ook naar één van onze ledendagen en profiteer van een speciaal arrangement exclusief voor leden van Envida Ledenservice. Leden betalen € 19,20 per persoon voor het Envida Arrangement (Entree, Combi Deal Lunch en gratis parkeren.) Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang (enkel entree, bij dit ticket is geen combideal inbegrepen).

Evenement

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met ’s werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag! In 2020 is de dierentuin opnieuw verkozen tot ANWB’s Leukste uitje van Nederland!

Bezoek op de Afrikaanse Savanna de imposante neushoorns, de statige giraffen en natuurlijk de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw. Een bijzondere ervaring wacht in Rainforest waar in het apenbos de doodshoofd- en brulapen zelfs boven je hoofd door de takken klauteren! In Taiga speur je vanaf grote hoogte via het 360° panorama uitkijkterras naar berberapen, lynxen en gieren.

Voor de kids biedt GaiaZOO een waar speel- en klimparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino speelpark en de spannende touwbruggen en spectaculaire nieuwe speeltorens van de SavannaTour.

Tickets kunnen hier gekocht worden!

Programma:

Vanaf 10.00 uur Aankomst
U kiest uw eigen tijdsblok. Bij de hoofdingang ontvangt u bij de Envida kassa op vertoon van uw online ticket en ledenpas uw parkeerkaart en plattegrond. Let op: er bestaat een kans dat de horeca in GaiaZOO moet sluiten en er ook geen afhaalmogelijkheid is. In dit geval krijgt u bij de entree een lunchpakket mee (Combideal Liefde voor brood en iets te drinken).

10.00 – 17.00 uur Eigen tijd in park
U bezoekt het park op eigen gelegenheid.

17.00 uur Einde ledendag

Corona maatregelen: Heeft u verkoudheidsklachten? Dan vragen wij u thuis te blijven. In dit geval is het mogelijk om de bezoekdatum te verzetten. Neem hiervoor contact met ons op via 043 - 369 06 10