×

LEDENACTIVITEITEN

Dagtrip Country & Christmas Fair

Al 24 jaar een unieke kerstbeleving in sprookjessferen. De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Gaat u mee op dinsdag 22 november 2022?

Evenement

22-11-2022 08:30 - 20:30

Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u Kerst in fabelachtige sferen. Naast het neerzetten van een sfeervolle ambiance, is het voor de organisatie iedere editie weer van groot belang om haar bezoekers een rijk aanbod aan stands te bieden. Zo wandelt u langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer waardoor het aanbod zeer divers is te noemen! 

Tijdens al dat kerstshoppen verbrand u de nodige energie die natuurlijk weer opgeladen dient te worden. Dit kan bij de vele stands die tal van lekkers bieden. Bijvoorbeeld een welverdiende kop Glühwein en de kids een portie oud-Hollandse poffertjes. Als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country & Christmas Fair prachtig op; een waar kunstwerk om te aanschouwen. Ook worden de vuurkorven ontstoken. De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van Glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells.

Met een bezoek aan de Country & Christmas Fair komt u weer helemaal in de stemming! Genieten van de winterse sfeer van Anton Pieck, in de lommerrijke tuinen van Kasteel de Haar. Wandelen langs de sfeervolle, verwarmde stands met de mooiste brocante, antiquiteiten, sieraden, outdoorkleding, kerstcadeaus en de heerlijkste wijnen en delicatessen. Een verrukkelijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar! 

08:30 Vertrek vanuit Wittem, Wittemer Allee (P-Plaats) 
09:00 Vertrek vanuit Maastricht, Geusselt (P-Plaats) 
09:30 Vertrek vanuit Urmond, Mauritslaan (P-Plaats van de Valk) 

Programma:

  • 12-13 uur lunch: heerlijke soep met gesmeerde broodjes (wit en bruin uit het vuistje met kaas en vleeswaren,  incl. melk, karnemelk en biologische sappen)
  • 13.30-17.30 uur vrije toegang tot de Country & Christmas Fair
  • 17.30 uur Aanvang thuisreis
  • 19.30-20.30 uur aankomst op uw uitstapplaats resp. Wittem, Maastricht en Urmond.

Inclusief:

  • vervoer per luxe touringcar naar Haarzuilens
  • bezoek Country and Christmas Fair Kasteel ter Haar
  • lunch bij Geertjes Hoeve.

Exclusief:

  • reisverzekering en annuleringverzekering
  • eigen uitgaven.

Ledenprijs: € 74,50 
Niet Ledenprijs: € 94,50 

Inschrijven?

U kunt u inschrijven door op de button bovenaan deze pagina te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven?
Bel dan tijdens kantoor uren naar tel.043-3690610