Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Jaarplan 2022

Over Envida

Jaarplan 2022

Voor 2022 is de grootste uitdaging om te anticiperen op de problemen van vandaag en tegelijkertijd te werken aan de toekomst.
 

Al bijna 2 jaar vragen we het uiterste van medewerkers in de zorg en ook 2022 zal een jaar worden waarin de druk hoog is. De veerkracht die de medewerkers van Envida laten zien, verdient een enorm compliment, maar zorgt ook voor de nodige kopzorgen. Want hoe geven we medewerkers hun dik verdiende rust? Wat is nodig om de werkdruk beheersbaar te houden en hoe zorgen we ervoor dat medewerkers met plezier hun werk kunnen doen? Hoe anticiperen we op de toekomst en wat is nodig om medewerkers de noodzakelijke ruimte te geven om hieraan te werken?

Voor 2022 is de grootste uitdaging om te anticiperen op de problemen van vandaag en tegelijkertijd te werken aan de toekomst. Een opgave in een bijzondere tijd waarin ook de samenleving in verwarring is en waarin polarisatie en spanning tastbaar zijn. Het jaar 2022 wordt een jaar van omdenken en afscheid nemen. Het ‘oude normaal’ komt niet meer terug. We gaan samen op weg naar een nieuwe werkelijkheid voor Envida. Een weg die vraagt om het lef en de kracht om besluiten te nemen die echt het verschil gaan maken. Hoe die weg eruit ziet, lees je in het jaarplan 2022.

JAARPLAN 2022

DEEL DEZE PAGINA OP