Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Fysiotherapie

Over Envida

Fysiotherapie

Fysiotherapie is er voor iedereen die in het dagelijkse leven problemen heeft op het gebied van houding en beweging.
 

Binnen Envida zijn de fysiotherapeuten gespecialiseerd in de behandeling van kwetsbare ouderen en cliënten die te maken hebben met complexe  gezondheidsproblemen en hierdoor beperkt worden in hun dagelijks bewegen en functioneren.

Wat doet een fysiotherapeut?

De fysiotherapeut bekijkt samen met u hoe we de pijn en functiestoornissen kunnen voorkomen, opheffen of verminderen en welke mogelijkheden u vooral “wel” nog heeft. Wij onderzoeken, adviseren, behandelen en stellen oefenprogramma’s met u op en trachten u zo lang mogelijk uw eigen zelfstandigheid en mobiliteit te kunnen behouden.

Waar vindt de behandeling plaats?

Afhankelijk van uw fysieke mogelijkheden, komt de fysiotherapeut naar u toe of komt u naar de oefenruimte binnen één van de locaties van Envida.

Verwijzing en vergoeding:

De huisarts of specialist kan een verwijzing uitschrijven voor fysiotherapie. Behandelingen fysiotherapie zijn opgenomen in de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding van de behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis.

Bent u verhinderd, geef dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren door aan de behandelaar of afdeling. Indien u zich niet tijdig afmeld, zijn wij genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

Kwaliteit

Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Prrivacy

Uw privacy wordt gerespecteerd. Alles wat u met de fysiotherapeut bespreekt zal vertrouwelijk worden behandeld. Alleen met nadrukkelijke toestemming mag informatie worden doorgegeven aan anderen.

Klachten

Het kan gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. De fysiotherapeut gaat ervan uit dat u dit aan haar/hem kenbaar maakt. Alleen op die manier kan worden getracht om het probleem te verhelpen. Envida heeft bovendien een interne klachtenregeling.

Behandeling regelen:

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van Fysiotherapie, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 043-3690122. Mailadres : AdministratieBenB@envida.nl

Adres

Zorgcentrum de Zeven Bronnen
Lovendaalhoeve 30
6225 AG Maastricht

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij tussen 8.00 – 16.30 uur.

DEEL DEZE PAGINA OP