Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Zorgwoningen in beeld

Zorgwoningen in beeld

In of naast de woonzorgcentra van Envida liggen zorgwoningen, beter bekend als aanleunwoningen. Dit zijn huurappartementen waar mensen met een zorgindicatie zelfstandig kunnen wonen. Ook kunnen ze gebruikmaken van de faciliteiten van het woonzorgcentrum. Informatie en foto’s van een groot deel van deze zorgwoningen is met ingang van 14 juni te vinden op de website van Envida.
 

Wie op het volledige aanbod klikt, krijgt alle zorgwoningen in beeld. Wie gebruikmaakt van de filters, krijgt alleen die zorgwoningen te zien waarvoor hij/zij in aanmerking komt. Nog niet alle zorgwoningen staan op de website. De overige woningen volgen zo spoedig mogelijk.

Oost West, Thuis Best. Er gaat niets boven de vertrouwde omgeving van de eigen woning. Daar wilt u zo lang en zelfstandig mogelijk blijven wonen. Ook als u wat ouder wordt en/of te maken krijgt met lichamelijk(e) ongemak(ken). Lichamelijk ongemak kan echter een last worden. U bent bijvoorbeeld kortademig of slecht ter been, waardoor trappenlopen erg moeilijk wordt. In dat geval kan verhuizing naar een zorgwoning een optie zijn. Hier woont u geheel zelfstandig, terwijl ondersteuning in de vorm van dagelijkse verzorging, verpleging of hulp in het huishouden letterlijk heel dichtbij is.

DEEL DEZE PAGINA OP