Hoe kunnen wij u helpen?

Deelname Limburg Unlimited

Envida

Ga met ons in gesprek tijdens de beurs Limburg Unlimited

Oriëntatie via internet is prima, maar misschien heb je meer behoefte aan een persoonlijk gesprek. Een nadere kennismaking met Envida. Dat kan door op 28 of 29 maart onze stand op de beurs Limburg Unlimited in het MECC te bezoeken
 

Werk je momenteel in de zorg en ben je toe aan een nieuwe impuls? Wil je werken bij een zorgorganisatie die jou kansen en een goed salaris biedt, waar je in overleg kunt gaan over je werkrooster en die je waardeert om wie je bent en wat je doet? Neem dan contact op met Envida. Wij hebben momenteel diverse vacatures voor VERZORGENDEN en verpleegkundigen.

Envida biedt ook mogelijkheden als je niet in de zorg werkt en daarin ook nooit hebt gewerkt. Je bent nooit te oud om te leren: Binnen Envida kun je een intern opleidingstraject volgen. Leren en werken tegelijkertijd. Vanaf dag 1 ga je verdienen.  

Ontmoet ons op de beurs

Oriëntatie via internet is prima, maar misschien heb je meer behoefte aan een persoonlijk gesprek. Een nadere kennismaking met Envida. Dat kan door op 28 of 29 maart onze stand op de beurs Limburg Unlimited in het MECC te bezoeken. Diverse collega’s –wijkverpleegkundigen, zorgcoördinatoren, teamleiders, adviseurs Personeelszaken en Opleidingen-  vertellen je graag over werken bij Envida en de opleidingsmogelijkheden.

Wij zijn ook op zoek naar vakantiekrachten

Ben je op zoek naar vakantiewerk? Ook dan ben je van harte welkom bij Envida. Meer informatie vind je HIER. Je kunt altijd rechtstreeks bij ons solliciteren door een bericht te sturen naar sollicitatie@envida.nl onder vermelding van 'vakantiewerk'. Maar ook hiervoor geldt: bezoek onze stand tijdens de beurs Limburg Unlimited op 28 en 29 maart. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Dichtbij huis kunnen werken, tegen goede verdiensten en met leuke collega's. Wat wil je nog meer?

Bezoek aan beurs is gratis
Een bezoek aan de beurs is gratis. Wel verzoeken we je om je vooraf aan te melden. Via onderstaande link kom je op de pagina waarmee je je deelname kunt registreren.

Ga naar AANMELDPAGINA LIMBURG UNLIMITED

DEEL DEZE PAGINA OP