Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

De Tempeleers brengen een bezoek aan het Elisabethhuis

Leuk als jij ook erbij bent!

Volgens goed gebruik krijgt het Elisabethhuis op de donderdag voor carnaval bezoek van de stadsprins van Groet Mestreech. Dit jaar is dat 16 februari. Stefan I -zo heet Zienen Hoegen Hoeglöstigheid- komt natuurlijk niet alleen, maar wordt vergezeld door de Hiere Tempeleers.
 

Collega’s van verschillende afdelingen in het Elisabethhuis werken samen aan de voorbereidingen die nodig zijn om er een geweldig festijn van te maken. Er zijn optredens van (lokale) carnavalsartiesten gepland. Zo wordt o.a. het Vastelaovendsleedsje vaan Mestreech 2023 -helaas niet doorgedrongen tot de finale van het LVK- live uitgevoerd.

De zitting begint om 18.00 uur, inloop is vanaf 17.30 uur. Je bent van harte welkom om bij deze happening aanwezig te zijn. Wel vragen we je om je vooraf aan te melden, zodat de organisatie een idee krijgt van hoeveel mensen ze kan verwachten. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Oh ja, voordat we het vergeten: de organisatie kwam op het idee om ook medewerkers die in hun eigen woonplaats of wijk prins of prinses zijn als speciale gast voor deze zitting uit te nodigen. Liefst met hun eigen Raad van 11 of een afvaardiging daarvan. Maar ook kinderen van medewerkers die jeugdprins of -prinses zijn in hun eigen woonplaats of wijk, zijn van harte uitgenodigd. Is dat op jou van toepassing? Stuur dan een e-mail naar raadvanbestuur@envida.nl en vermeld daarbij of je aanwezig zal zijn.

Aanmeldformulier ontvangst Tempeleers in EH 16 februari


DEEL DEZE PAGINA OP