Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

NIEUWE DIRECTEUR WIJKZORG, INGRID VAN DER VELD, STELT ZICH VOOR

NIEUWE DIRECTEUR WIJKZORG, INGRID VAN DER VELD, STELT ZICH VOOR

Onze nieuwe directeur Ingrid van der Veld woont in Munstergeleen en heeft twee zoons Bo (23) en Bas (20). Vorig jaar hebben ze plotseling afscheid moeten nemen van hun vader/man met wie zij al 36 jaar samen was. Die verdrietige gebeurtenis speelde mee bij de beslissing om van baan te veranderen en vol energie bij Envida te starten. Lees hieronder de rest van het interview.
 

De wijkzorg is mij niet onbekend: de afgelopen 8 jaren heb ik als directeur van Zuyderland Thuiszorg de vele mooie aspecten van de wijkzorg leren kennen. Na jaren actief te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening (kijk gerust op mijn LinkedIn profiel) maakte ik begin 2015 de overstap naar de zorg. Een switch waarvan ik nooit spijt heb gehad! Ik vind het een voorrecht iets te kunnen bijdragen aan de zorg voor de medemens, ook al heb ik zelf geen verpleegkundige achtergrond. De zorg laat ik dan ook graag over aan jullie, de professionals. Als directeur maak ik me sterk voor een goede financiering vanuit de zorgverzekeraars, voor een sterke organisatiestructuur die jullie faciliteert en ondersteunt en voor een werkklimaat waarin alles bespreekbaar is en er oprechte aandacht voor elkaar is. Ik noem dat altijd de inhoud en het proces: de kwaliteit van zorg moet goed zijn, maar de manier waarop is minstens zo belangrijk!

De komende weken ga ik zoveel als mogelijk kennis maken met jullie allemaal. Uiteraard heb ik gesprekken met de teamleiders en de stafmedewerkers, daarnaast wil ik heel graag alle wijkverpleegkundigen, de teams en  de teamleiders huishoudelijke zorg leren kennen. Jullie zijn met velen, dus dat is nog wel even een uitdaging. Heb je een vraag, voorstel of een idee, mail me dan gerust! Ik hoor graag wat er speelt in de wijk en sta open voor input.

Vanaf november zal ik in de nieuwsbrief een maandelijkse update doen van mijn bevindingen en ervaringen, zodat jullie weten wat er allemaal speelt.

Voor nu een hele fijne werkweek met nog een paar mooie zonnige dagen!

DEEL DEZE PAGINA OP