Stel een vraag
Hoe kunnen wij u helpen?

Anke Norbart stelt zich voor

Hallo

Je hebt mijn naam vast al voorbij zien- of horen komen: per 1 september ben ik teamleider wijkzorg voor de teams Meerssen- Ulestraten – Rothem, het nachtteam en de CVA-coördinatoren. September ga ik gebruiken om naast mijn inwerktraject persoonlijk kennis te maken met elkaar.

OVER MIJ
Als moeder van 3 kinderen, Mik (8 jaar), Saar (6 jaar) en Suus (4 jaar) verveel ik me geen moment. Ik ben getrouwd met Max en we wonen in Maastricht. Tot voorkort werkte ik met veel plezier binnen de arbeidsbemiddeling waar ik mensen bemiddelde naar (overwegend) banen in de zorgsector. Ik ben een echt familiemens en houd van gezelligheid. Kerstmis is voor mij dan ook hét feest der feesten! De lampjes in het donker, het samen zijn, de kerstliedjes, samen de boom versieren én het eten natuurlijk.

Daarnaast loop ik graag hard. Nou ja..niet écht hard. Helaas ben ik nogal blessure gevoelig waardoor het soms met ups en downs gaat maar dat mag de pret niet drukken. Hardlopen vind ik nu eenmaal echt het allerleukst. Een lekker rondje lopen en daarna ‘ein lekker tas koffie’, daar kan ik écht van genieten. Naast hardlopen wandel ik graag. Liefst in de bergen of in het heuvelland. Maar goed, daar gaat tijd in zitten en die tijd besteed ik in de praktijk toch het vaakst (met alle liefde) aan het halen en brengen van de kids naar voetbal, hockey, zwemles of peutergym. Ook ski ik graag en besteed ik uiteraard graag mijn tijd aan mijn vriendinnen en vrienden.

En nu ben ik hier, sinds 1 september officieel medewerker van Envida en kan ik me in gaan zetten voor jou, voor Envida én kan ik hopelijk indirect iets betekenen voor de mensen in de wijk. De keuze voor een baan in de zorg was snel gemaakt. Het past bij mijn persoonlijkheid, bij wie ik ben en waar ik me graag voor inzet!

Zo, genoeg over mij. Ik ben heel benieuwd wie jíj bent. We zien elkaar vast snel!

Gr. Anke

DEEL DEZE PAGINA OP