Hoe kunnen wij u helpen?

Rondleiding aanvragen

Over onze verpleegzorg

Rondleiding aanvragen

Als u een duidelijker beeld wilt krijgen van één van onze zorgcentra kunt u, voordat u een beslissing neemt over uw eventueel verblijf bij ons, een rondleiding aanvragen bij één van onze cliëntadviseurs. Zij zijn onder meer verantwoordelijk voor de wachtlijstbegeleiding en de zorgtoewijzing binnen onze locaties.

U kunt onze cliëntadviseurs tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 0900-22 33 440 (lokaal tarief) of u stuurt een e-mail naar: clientadviseur@envida.nl (optie formulier aanmaken)
 

DEEL DEZE PAGINA OP
onze clienten vertellen
'Ik hou niet van stilzitten'
Ze koos voor Lenculenhof omdat haar vriendin, met wie ze al 32 jaar bevriend was, er woonde. Inmiddels woont Rie Franssen- van den Heuvel al bijna zes jaar in het zorgcentrum.
Lees meer
onze clienten vertellen
‘We zitten graag op ’t Vrijthof.’
Met mooi weer, zoals vandaag, zitten Pierre en Lieke Willems uit Maastricht graag buiten. Het liefst drinken ze een kop koffie op het terras. Ze praten dan over van alles en nog wat.
Lees meer
onze clienten vertellen
Het idee dat de dood zo dichtbij is, went niet
In het kader van de Dag van de Palliatieve Zorg op 8 oktober vertelde Rita Decker aan verslaggever Annelies Hendrikx van Dagblad de Limburger / het Limburgs Dagblad hoe ze, ondanks die nabijheid van
Lees meer
|